Perlesøstre sweater

Jeg har glædet mig rigtig meget til netop denne sweater blev færdig. Nemlig min Perlesøstre sweater designet af Karen Lauger. Farven er noget nær umuligt at fange med kameraet. Farven kan bedst beskrives som varm melereret orangerød med en kølig undertone med små sorte/mørke nister. 

PerlesøstreJeg har valgt noget andet garn end i opskriften, da jeg gerne vil have brugt noget af det garn jeg har på lager.

Garn:

Garna Alba F 673 / Brændt orange (Garnet er givet i gave af Garna, da jeg besøgte butikken på Ærø ) Det er noget af det blødeste og kradsfri garn jeg længe har haft i hænderne. Garnet er babyalpaca som har en virkelig lang løbelængde (400m/ 50g)

Isager Spinni tweed med farven 28s, (ren ny uld) købt hos Pure Pope i Odense. (300m/ 50g)

Jeg har strikket trøjen i dobbelttråd Alba og enkelt tråd Spinni tweed

Garna alpaca garnGarnforbrug:

Størrelse: small

Garna Alba 4 nøgler ~200 gram

Isager Spinni næsten 150 gram

Strikket på pind 4,5 mm.

Opskrift:  Perlesøstre af Karen S. Lauger

Perlesøstre

Jeg har strikket ærmerne og længden på kropsstykket ca. 5 cm længere end opskriften. Det er efterhånden blevet lidt en vane for mit vedkommende, da jeg åbenbart er lidt højere/ har lidt længere arme end gennemsnittet. Jeg har desuden droppet perlerne. Jeg er ret vild med mønsteret, og syntes at det skulle have lov til at træde mere frem. Sweateren har så lækker en pasform, jeg er kæmpefan.

Perlesøstre

Fotolokation: Sorø Skov og Hedeland i Hedehusene