Pusletaske

En ting som er uundværligt når man er på farten med en baby er en pusletaske. Jeg begyndte at sy på en, mens jeg var gravid. Men der var én som ikke kunne vente med at komme ud, så næsten 5 uger før tid kom baby ud. Jeg nåede ikke at blive helt færdig med at sy pusletasken. Heldigvis manglede jeg kun at sy en pyntestikling rundt i kanten af tasken. Så det var hurtigt klaret, da vi kom hjem fra hospitalet.

Symønsteret er fra Stof & Stil, i den ene side har jeg valgt at lave 4 lommer i stedet for de 3 som mønsteret siger. Mønsteret kan findes her.

Jeg havde rigtig svært ved at finde en pusletaske, som jeg synes der var pæn og praktisk. Da hele landet var lukket ned, var det ikke muligt at se pusletaskerne i virkeligheden, på nettet var der ingen billeder af indersiden af taskerne, eller heller mål på pusletaskerne, samt beskrivelse af antal lommer/rum. Så er tilfreds med at jeg selv syede en, så kunne jeg få den i de farver som jeg ville.

Stoffet var noget jeg havde på lager. Yderstoffet er kraftigt møbelstof i uld, det sorte er bomuldslærred som jeg har lagt dobbelt, så der er mere fasthed i det. Det petroleumsfarvede er møbelstof i polyesterblanding. Måtten er lavet af voksdug. Det eneste jeg måtte ud at købe var skråbånd og en gjord/rem, som jeg har syet på et reguleringsspænde og 2 karabinhager. Det er ligeledes købt i stof&stil.

Skulderremmen kan tages af, den sidder på tværs i 2 D-ringe på hver side af tasken. Jeg har sat magnetknapper på indersiden af tasken, så den er nem at åbne og lukke.

Kaninen er hæklet af svigermor