På besøg hos Garna

Garna Garnawool Ærø

Var på den mest fantastiske tur til Ærø i går! Jeg var blevet inviteret på frokost og garn-event af Garna.  Mødtes med 2 andre fra Instagram ved færgen i Svendborg. Der var lidt over en times sejllads til Ærø, det gik lynhurtigt, vi sad bare og snakkede med hænderne godt beskæftiget med strikketøjet.

Garna Garnawool ÆrøBlev hentet i Ærøskøbing havn af Emma fra Garna og fulgt op til butikken, hvor vi blev budt på noget varmt at drikke. Kort tid efter gik vi ned til Den Gamle Købmandsgaard, og fik en virkelig lækker omgang frokost. Vi gik en lille tur bagefter, og kiggede på de mange smukke huse. Tiden fløj afsted!

Vi kom tilbage til butikken og fik fortalt en del omkring deres garn og produktionen bag. Så stod den på uhæmmet gramsning af alt deres lækre garn.Garna Garnawool Ærø

Dernæst fik vi fortalt at vi fik en goodiebag med hjem, faktisk måtte vi helt selv vælge, hvilket projekt vi ville have garn med hjem til. Det havde jeg overhovedet ikke forventet, det er nok den vildeste goodiebag jeg nogensinde har fået. Jeg har egentligt i et godt stykke tid sendt nogle varme blikke efter Ankers trøje, så det blev den vi fik samlet garn til.

Garna Garnawool Ærø

Seks fed af det lækreste smørbløde Alba garn som er af 100% babyalpaca fibre i den skønneste mørke brændte orange. Der var også en del af mine andre yndlingsfarver : gul petroleum og blå.

Garna Garnawool Ærø

Det hele er bare så gennemført lige fra garnkvaliteten til indpakningen. Så hvis du ikke kender Garna, og har mødt dem til en af de mange messer og garnfestivaler her i år. Så er turen til Ærø et besøg værd, der er så mange skønne butikker og smukke huse med masser af historie.Garna Garnawool Ærø

Det var lidt svært ikke at blive forelsket i øen og hele stemningen. Det var min første tur på Ærø, men bestemt ikke min sidste.

 

 

2 Kommentarer

  1. Tine siger:

    Det ser så dejligt ud det hele, Sine, og hvor er det dog noget lækkert garn! Glæder mig til at se, hvad du får lavet med det. 🙂

    1. Sine Smed siger:

      Det er nemlig så utroligt lækkert blødt! Har lovet mig selv først at begynde på det når min trøje er færdig.

Lukket for kommentarer.