DIY: Julekalender version 2019

Diy Julekalender

Indeholder Affiliate Links //

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at jeg hvert år kreerer en julekalender til min søster. I år er det lidt den nordiske stil der er løbet med temaet. Jeg har været i gemmerne og har fundet alt muligt forskelligt tapet, papir og karton i forskellige hvide og sølv nuancer

Diy JulekalenderDet har de sidste par år været et puslespil på 1000 brikker, som jeg har delt op i 24 bunker. Der har været lidt ekstra i nogle af gaverne. Hver advent er der en hjørnebrik. (se de tidligere julekalendere i bunden af blogindlægget)

Her er hvad du skal bruge, for at lave din egen julekalender:

Materialer:

Skabelonen til diamanterne har jeg fra MiniEco (Download skabelon her )

Diy Julekalender

Jeg har desværre ikke fået taget på mange billeder af processen, da lyset nærmest ikke har været eksisterende her i november. Så det bliver en skriftlig gennemgang i stedet.

Print skabelonen ud og overfør den til dine 24 kartonark.

Klip eller skær diamanterne ud, og brug prægepinden til at markere de steder, du skal folde kartonen. Lim bunden sammen med hvid lim eller limpistolen.Diy Julekalender Fyld de 24 gaver i diamanterne. Kom derefter 24 perler på snoren og lim toppen af diamanten sammen om perlen. Diy JulekalenderToppen af diamanterne har jeg limet sammen med limpistol, det holdt bedre end det andet lim jeg brugte til spidsen

Der var lige en times god belysning i dag, så skyndte mig ud på altanen med alle remedierne og godt med varmt tøj på, så der kunne blive taget nogle billeder af diamanterne.

Nu skal kalenderen bare en tur til Aarhus, håber at pakkeposten passer godt på den.

Diy Julekalender

Se de andre julekalendere fra de forrige år her:

2016 Julekalender / pakkejulekalender

2015 Adventsgave til min kæreste

2013 ‘pap’-julekalender

2012 Julekalender / pakkejulekalender

2012  ‘Pap’- julekalender

 

Diy Julekalender