Copenhagen Cardigan

Fik færdiggjort min Copenhagen Cardigan (opskrift af Petiteknit) for noget tid siden. Stine var så sød at hjælpe mig med at tage billeder mellem alle regnbygerne i Trekroner.  Sidst jeg var i Trekroner var RUC næsten lige blevet bygget på en pløjemark. Så der er sket en helt del siden jeg tog suppleringskurser der for 12 år siden(?!). Kan kun sige at tiden flyver afsted.

Copenhagen Cardigan strikCardigangen er strikket med 1 tråd højlandsuld fra garnudsalg og 1 tråd mohair fra Sandnes garn. Resultatet er en dejlig blød og varm cardigan, som passer helt perfekt til efteråret.  Knapperne er af træ som jeg købte hos Krestoffer i Odense. Er ret glad for at strikke med mohair fra Sandnes da der er 15% uld i deres garn, det giver bare en helt anden struktur end andre mohair/silke blandinger. 

Cardiganen er noget kortere end dem jeg normalt går med, den næste jeg laver skal nok være 5 cm længere end opskriften. Er ret glad for at cardiganen har lommer, det går man aldrig skævt i byen med.

Har allerede et par projekter mere på pindene, er så småt ved at have strikket en god del trøjer til mig selv. De næste projekter er primært sommertrøjer.