Stines Gave

Indpakning inspiration

Nu er der kommet lidt liv igen i den lidt støvede blog. Der er en masse nye spændende projekter på vej til bloggen, jeg har blandt andet lavet denne keyhanger i kernelæder til en forholdvis ny kreativ veninde.Keyhanger læder

5 måneder endte der med at gå siden det sidste indlæg. Der kom en lidt omstændig flytning  til Sjælland og opstart af nyt job ind i perioden som har fyldt utroligt meget. De kreative idéer er så smår på vej tilbage. Der er sket en del i løbet af de 5 måneder, har fået strikket 2,5 trøjer/cardigans, plus at der er kommet en masse fede nye indretningsløsninger her i vores nye lejlighed. Så der er en masse nye indlæg på vej.
Indpakning inspiration

I tirsdags mødes jeg med Stine som ejer strikkewebshoppen Lile.dk . Da hun havde fødselsdag på dagen, syntes jeg at hun skulle have en lille gave. Jeg fik kreeret en lille keyhanger i kernelæder og karabinhage i ren messing. Stine blev heldigvis rigtig glad for gaven. Stine hjalp mig med at få taget et par billeder af min ‘Copenhagen Cardigan’, så indlægget kommer på bloggen inden alt for længe. Keyhanger læder

Jeg har brugt et lille punselsæt med bogstaver (ca. 3mm store) og sat en postskrue/bogbinderskrue i. Indersiden af kanterne har lige fået en let afrunding med en kantskærer, så ikke remmen skærer sig ind i nakken, når man har den på. Overvejer lidt om jeg også skal lave en keyhanger til mig selv, nu hvor jeg ser billederne.