Nyt liv til taske i kernelæder

Kernelædertaske

For en del år siden lavede min kæreste denne taske i kernelæder i forbindelse med noget rollespil. Den har dog ikke rigtigt været brugt, og har mest bare ligget i en kasse. Lige indtil at der blev ryddet lidt op herhjemme, og jeg fik lov til at overtage tasken.

Kernelædertaske

Remmen var dog alt for lang til mig. Så jeg fik lavet nogle ændringer på min ‘nye’ taske, så den passede mere til mig. Det tog egentligt ikke så lang tid, eller var så dyrt i materialer at lave om. (jeg har linket til de materialer, som jeg har brugt til tasken)

 

Kernelædertaske

Jeg har fået sat en geværknap i så tasken kan lukkes. Remmen blev pillet af, og skåret i to. Den korte rem blev der nittet et bæltespænde på, den lange ende fik enden skåret i en spids, fik lavet 5 huller. Enderne blev farvet med narvsværte så de var nogenlunde samme farve som tasken. Skulderremmen er herefter blevet nittet fast på tasken i stedet for at sy den på igen. Kernelædertaske

 

Tasken lavet af natur kernelæder, som er blevet farvet med rødbrun narvsværte. Der er virkelig mange fine detaljer i læderet. Bag på tasken er der et stort brændemærke fra da koen var i live. Foran er der også nogle ujævnheder. Synes at det er med til at give tasken et helt specielt råt look, som jeg er ret vild med.

KernelædertaskeTænker at tasken her nok skal blive min nye yndlingstaske.

4 Kommentarer

 1. Victor siger:

  er denne vare til salg hvis den er vil jeg gerne bede om nogen mål og pris
  venlige hilsner Victor

  1. Sine Smed siger:

   Hej Victor.
   Tasken er desværre ikke til salg, det er en min kæreste har lavet for længe siden.
   Mange tak for interessen!
   Vh Sine

 2. Libbie siger:

  Den er mega lækker. Jeg elsker kernelæder!!

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Libbie! Kernelæder er bare så lækkert et materiale at arbejde med, det holder forevigt hvis ellers det bare får noget læderfedt en gang i mellem.

Lukket for kommentarer.