Skulderrem til Field bag by Fringe Supply / projektaske

Fringe bag supply skulderrem læderrem

Blev spurgt af Liv (creativus) om jeg kunne lave en skulderrem til hende til hendes strikketaske / Field bag fra Fringe Bag supply. Måtte lige lægge hovedet lidt i blød, hvordan sådan en skulle kreeres. Det var ikke et krav at den skulle være justerbar, det endte skulderremmen dog med at være.

Fringe bag supply skulderrem læderrem

Skulderemmen har en karabinhage i begge ender, og kan derfor tages af og bruges til de andre projekttasker / field bags. Tænker at remmen også sagtens kan bruges til ‘følgesvend’-tasken.

Skulderem til strikketaske

Fringe bag supply skulderrem læderrem

Remmen er i ren vegetabilsk garvet kernelæder, den får med tiden rigtig flot patina og bliver lækker gylden. Det tog lige et par forsøg inden, at skulderremmen fik den helt rette længde til projekttasken. Skulderremmen kan justeres i længden så længden kan varieres: Maks længde er 111 cm og minimum længde er 101 cm. Der kan altid tilføjes et par ekstra huller, hvis længden skal være kortere.

Fringe bag supply skulderrem læderrem

Det krævede lidt overtalelse at få Liv til at stå model, men synes nu at hun klarede det ret godt 😉

 

 

 

 

hæklekursus beynder niveau lær at hækle