Upcomers Vejle

I går var jeg en tur til Vejle for at besøge Upcomers. Bare togturen til Vejle var helt fantastisk smuk med masser af skov og vand. Der var virkelig mange fine ting på Upcomers, endte dog også med at komme hjem med 2 ting, foruden en masse visitkort. De to ting kan ses i bunden af indlægget.
Upcomers brudeslør

På instagram går de farvede brudeslør under navnet “bloggerblomsten” da den optræder en del steder. Upcomers var ingen undtagelse, det gav hyggelig stemning med alle blomsterne.Upcomers SilleSager

Cecilie som har SilleSager laver de skønneste tasker, puder, børnetøj og meget mere af genbrugsstof. Der kommer nogle helt unikke produkter ud af det. Det kan varmt anbefales at fælge hende på instagram, hvor hun viser alle hendes flotte projekter frem.  Upcomers OhDeer

OhDeer er altid et besøg værd med alle deres flotte farver og smykker. Deres nye kollektion var med på markedet, de kan også ses og købes på deres webshop.
Upcomers Hello Friend

Hello Friend laver de skønneste ting i flot kernelæder i lækker kvalitet.  Er blevet lidt af en sucker for læder i god kvalitet, tror jeg er blevet lidt arbejdsskadet af at arbejde hos Skindladen. Skal ihvertfald altid lige hen og mærke på skind og læder når jeg kommer forbi noget. Upcomers Dina Lea

Dina Lea hækler det skønneste pastelfarvede univers som kun kan frembringe smil.
Upcomers Mie Sunekær Smykker sølv ahorn frø

Guldsmed Mie Sunekær, jeg var helt solgt over hendes smykker. Hun havde en prototype på en armring af 5 af disse ahornfrø. Måtte flere gange forbi hendes stand for lige at kigge lidt mere.Upcomers About form and functionAbout Form and Function havde et display med blandt andet disse skønne glaskuglevaser. Solen gav farverne et virklig smukt spil sammen med blomsterne.

Upcomers Birkelund keramik

Smukke smukke hænge potter i glade forårsfarver fra Birkelund BoutiqueUpcomers

Købte en bakke fra nur til badeværelset samt et bogmærke af Hello Friend. Begge er allerede blevet taget i brug. Har I været afsted til Upcomers i weekenden, eller evt. på et andet tidspunkt?