Ella Sweater

Egostrik, Lene Holme Samsøe, Ella Sweater

Jeg har fået afsluttet mit hidtil største strikkeprojekt: en hel trøje! Det blev den flotte Ella Sweater som vandt. I mellemtiden nåede jeg at færdiggøre en cardigan, fordi jeg blev nødt til at pille hele trøjen op, havde lavet bærestykket for langt, så det var svært at løfte armene med den på. Så den endte i skammekrogen i nogle måneder indtil at jeg tog mod til mig og strikke den forfra. Den blev væsentligt pænere 2. gang.

Egostrik, Lene Holme Samsøe, Ella Sweater

Er pavestolt. Garnet er fra Drops Lima og er købt hos Rito. Garnet var egentligt tiltænkt en grå udgave af Tordentrøjen, som jeg lavede i starten af året. Men var ikke helt overbevist om at jeg skulle have en mere, så endte med at trævle op. Faldt over opskriften på ‘Ella sweater’, hvor garnet havde nogenlunde samme løbelængde som originalgarnet. Man kan vel fristes til at sige, at jeg har haft glæde mange gange af garnet, idet jeg har haft brugt garnet en del gange, inden at jeg fik en færdig trøje ud af det. Egostrik, Lene Holme Samsøe, Ella SweaterOpskriften på ‘Ella sweater’en er fra Lene Holme Samsøes bog Ego Strik, bogen er spækket med lækre opskrifter. Har i hvertfald to modeller som er kommet på listen over kommende strikkeprojekter. Mit første strikkeprojekt fra Ego Strik bogen, Bodils Blade, kan ses her.

Ella sweateren her er strikket i størrelse small med lidt ekstra længde i ærmer og kropsstykket. Det er en af de gode ting ved at strikke trøjer oppefra og ned.

Egostrik, Lene Holme Samsøe, Ella SweaterDer er så utroligt mange fede steder nede ved Odense havn, kunne ikke vælge hvilken baggrund der passede bedst. Så det blev et billede fra hvert sted. Desværre er en af mine yndlings bygninger ved havnen ved at blive revet ned. Tænker at kommunen hellere vil have endnu en kedelig hvid betonbygning end den gamle flotte FAF-silo. Jeg er ved at samle billeder sammen af Odense havn, for at kunne udgive dem i et separat blogindlæg.
Egostrik, Lene Holme Samsøe, Ella Sweater

// Indlægget indeholder afilliate links