Tordentrøjen – hæklet sweater

Hæklet sweater tordentrøje

Jeg har været rigtig længe om at få færdiggjort denne skønne hæklede sweater fra Lutter Idyl. Sweateren går også under navnet Tordentrøjen. Men nu er den færdig, og jeg knuselsker den allerede.

Hæklet sweater tordentrøje

Jeg var rigtig længe om, at knække koden til Lutter Idyls Tordentrøje, hvis I også har lidt vanskeligheder med at knække koden, kan jeg varmt anbefale, at man er med i facebookgruppen “os som hækler efter opskrifter fra lutter løkker/lutter idyl” . Brugte en del af de billeder, som de andre medlemmer lagde op af deres trøjer til at guide efter.

Hæklet sweater tordentrøje

Da jeg endelig havde fanget fidusen, var trøjen ret hurtig at hækle. Har købt mere garn så jeg har til en trøje mere, den næste skal være i grå og gul. Jeg har hæklet trøjen i Drops Lima i stedet for CaMaRose i opskriften, de har samme løbelængde. Lima-garnet er utrolig blødt og er en blanding af Alpaca og uld.

Hæklet sweater tordentrøje

Jeg har lavet lidt tilretninger på trøjen. Har lavet trøje og ærmer længere, samt har taget ind i tajlen. Den næste trøje jeg laver skal nok være i small i stedet for medium, tror den passer bedre rundt om taljen. Længden er heldigvis nem at gøre noget ved, da sweateren bliver hæklet ovenfra og ned. Jeg er også gået en hel størrelse ned i hæklenål, da åbenbart jeg hækler en del løsere end Jeanette (Lutter Idyl), det kan varmt anbefales lige at lave en hækleprøve inden I går i gang med sweateren.

Har I også hæklet Tordentrøjen? Tror at den bliver rigtig god til de sene sommeraftener. I dagtimerne er den i hvertfald alt for varm i øjeblikket.Hæklet sweater tordentrøje

Billederne er taget nede ved Odense Havn ved de meget omdiskuterede bygninger, som desværre står til at skulle rives ned. Synes det er brandærgerligt. Den ene af bygningerne er så utrolig smuk. Tog blandt andet billederne af en af mine hæklede tasker dernede (se her)

2 Kommentarer

  1. Tine siger:

    Hvor er det dog bare en helt fantastisk smuk sweater! Jeg er vild med designet, og farverne er bare så smukke. Den er rigtig god til dig.

    1. Sine Smed siger:

      Tusinde tak Tine! Den bliver helt sikkert en favorit når det er køligt.

Lukket for kommentarer.