‘Grisefest’

Grisetegning, ophæng gris

Vandt for nogle måneder siden en klipning hos verdens bedste frisør. Da jeg fandt ud af at Philippa havde fødselsdag samme dag jeg havde booket en tid, så måtte hun jo have en fødselsdagsgave. Hun har tidligere fortalt mig, at hun er vild med grise, så hvad er så mere oplagt end en lille “Grisefest”-pakke.

Grisetegning, ophæng gris

Til at dekorere gaven tegnede jeg nogle grise på akvarelpapir. Grisene tegnede jeg første gang som julepynt for efterhånden 5 år siden til Julepyntudvekslingen, som jeg lavede sammen med Anne-Mette. Grisene er dog blevet tegnet lidt om. Jeg har dog fjernet nissehuen, og har malet grisene med akvarel i stedet for med farveblyanter. Grisene kan tages af pakken og hænges op. Indpakning med grise

Philippa havde tidligere ønsket sig nogle julekuglegrise, som dem jeg viste frem omkring jul. Så dem fik jeg lavet 5 styks af. (opskriften på julekugle-grisene kan findes her) Hæklede julekugler

Grisetegning, ophæng gris

Nu glæder jeg mig bare til at høre hvad Philippa synes om gaven.