Hæklet bademåtte

Coral mint grey navy, koral mint marineblå grå, hæklet bademåtte, diy bademåtte, diy gulvtæppe

Garnet er sponsoreret af Hobbii.dk. Har længe ville hækle en bademåtte til min mor, det var først inden for den sidste måneds tid, at idéen til hvordan den skulle se ud, faldt helt på plads. Da bademåtten blev hæklet færdig, tænkte jeg at det ville være helt ideelt, at have den med op til en weekendtur i Sverige, og få den affotograferet i de meget idylliske omgivelser.

Hæklet bademåtte, hæklet tæppe, hæklet gulvtæppeJeg startede ud med at prøve at hækle en bademåtte i vævehækling, det var desværre ikke nogen succes (Se det her). Så jeg måtte finde en ny måde at få bademåtten til at blive tykkere. Hobbii skrev en mail og hørte om, de måtte sponsorere noget garn til et af mine projekter. Takkede ja, og bestilte Luxus Maccaroni garn hjem samt noget af deres Rainbow 8/8 bomuldsgarn.

Hæklet bademåtte, hæklet tæppe, hæklet gulvtæppe

Opskriften på bademåtten er lige rundt om hjørnet, skal lige have taget nogle ekstra detaljebilleder af fremgangsmåden først. Skriver også garnforbrug samt størrelse på hæklenålen i opskriften, som udkommer inden alt for længe.

Hæklet bademåtte, hæklet tæppe, hæklet gulvtæppe

Jeg tænker at bademåtten er helt ideel til de kolde gulve om vinteren, da der er blevet hæklet rundt om tyk Luxus Maccaroni garn (minder om Zpaghetti garn). Man kan også snildt lave bademåtten længere eller større så den bliver til et gulvtæppe i stedet, f.eks i soveværelset.