Omslag til notesbog

Omslag, cover, diy, skind, læder, notesbog

Min kæreste har længe ønsket sig et omslag / cover til hans notesbøger han bruger på arbejdet. Da han var med ude på mit arbejde forelskede han sig i en bestemt type skind. Det er garvet på en helt bestemt måde, som gør det helt fløjlsblødt at røre ved (prisen er også derefter). Desværre er det ret sart over for smuds og fedt. Men heldigvis bliver det kun pænere med tiden.

Dette skind, bliver der ofte lavet hynder i hos Skindladen. Var heldig at der lige var en lille rest til overs fra sidste hyndeprojekt, som der lige kunne blive tryllet lidt med. Omslag, cover, diy, skind, læder, notesbog

Jeg har syet omslaget i hånden, da min symaskine ikke kunne sy igennem to lag skind. Det er godt med lidt afveksling fra hæklingen en gang i mellem.Omslag, cover, diy, skind, læder, notesbog

Jeg har først mærket symærkerne op med et markeringshjul, derefter har jeg prikket huller med en syl.  Det krævede lidt præcision at få hullerne markeret rigtigt. Hullerne sad nogenlunde over for hinanden, da de 3 stykker skind skulle syes sammen. Men første versionen af min kærestes omslag, er jeg ret tilfreds med resultatet.

Omslag, cover, diy, skind, læder, notesbog

Versionen her er desværre lidt for stor, så der er plads til forbedringer. Kan ikke finde ud af om jeg skal sprætte dette omslag op og korte det af, for så sy det sammen igen. Det næste jeg skal have klippet lidt af længden af, så den passer bedre. Har heldigvis nok rester til en enkelt mere.

Er dette et projekt, du også kunne finde på at kaste dig ud i?

1 Kommentar

  1. Pia siger:

    Ja absolut! Skind er jo et super lækkert materiale, og livet i en dametaske er jo hårdt for en notesbog, men som du skriver, kræver det lidt ekstra at arbejde i skind – men denne version tør jeg godt kaste mig ud i. Tak for tippet 🙂

Lukket for kommentarer.