DIY: Bordkort

Jeg gennemgik forleden nogle af mine tidligere blogindlæg. Nogle af dem kunne godt bruge at få en lille opdatering. Et af de blogindlæg jeg faldt over var omkring nemme og billige bordkort. Jeg har samlet lidt forskellige bud på borddækning og inspiration til bordkort.

For et par uger siden lavede jeg nogle borddækninger for Skindladen (de to billeder nedenunder). Jeg blev lidt grebet af det, og og tænkte at jeg også ville prøve at lave noget man selv kunne kreere derhjemme. Borddækning , Bordkort , konfirmation , bryllup , bordopdækning , Billige og nemme bordkort

Skindblomsterne har jeg lavet en vejledning til her.  Har dog lavet den ændring at kronbladene er limet på ståltråd i stedet for grillspyd. Ståltråden er derefter blevet viklet om en efeuranke.
Borddækning , Bordkort , konfirmation , bryllup , bordopdækning , Billige og nemme bordkort

Jeg forsøgte at lave en helt enkelt borddækning med simple og billigere bordkort. Jeg har tidligere lavet forskellige bud på enkle bordkort (find billeder og henvisninger i bunden af dette blogindlæg).

På billedet nedenunder har jeg skrevet på efeubladene med en tynd posca-tusch. Den samme tusch bruger jeg til at tegne snefnug på vinduerne til jul . Jeg har også  tidligere haft tegnet fjer på vinduerne.

Borddækning , Bordkort , konfirmation , bryllup , bordopdækning , Billige og nemme bordkort

En af fordelene ved at bruge efeu til bordkort og bordpynt er, at bladene holder sig friske meget længe uden at skal have vand. Borddækningen er holdt i lyse farver og med naturmaterialer som de fleste har i nærheden. Som løber er der blevet brugt gavepapir.  Ellers har jeg brugt lædersnøre til serviet og en lidt tyndere lædersnøre til glasset med fyrfadslyset i. Borddækning , Bordkort , konfirmation , bryllup , bordopdækning , Billige og nemme bordkort

Hvis du vil finde mere inspiration til bordkort, er der lidt fra tidligere indlæg (klik på billederne for at komme til indlæggene)

Borddækning , Bordkort , konfirmation , bryllup , bordopdækning , Billige og nemme bordkort Borddækning , Bordkort , konfirmation , bryllup , bordopdækning , Billige og nemme bordkort

2 Kommentarer

 1. Nanna siger:

  Hej Sine. Hvor længe før kan man lave bordkortene på efeu?
  Venlig hilsen Nanna

  1. Sine Smed siger:

   Hej Nanna.
   Der må jeg være dig et svar skyldigt. Ved ikke hvor længe at de kan holde. Du kan prøve at tage et par blade indendørs og se hvor længe de holder sig pæne uden vand. Samt prøve nogle hvor du sætter stilken i vand. Tror at de godt kan holde sig i en uge i vand. Men det er bare et gæt.

Lukket for kommentarer.