Kunst for Alle

Kunst for Alle Århus

Havde en fridag i torsdags så jeg tog en smut til Århus for at se udstillingen ‘Kunst for alle’ i Ridehuset. Inden udstillingen åbnede var jeg dog lige forbi min yndlingsbutik Interiørfabrikken.

Kunst for Alle ÅrhusDer var godt fyldt med mennesker til udstillingen. Synes at der var en del spændende kunstnere til Kunst for alle, men udstillingens højdepunkt var for mig Rikke Jacobsen og Mette Nørhedes stand. De skilte sig en del ud med at have tapetseret deres vægge som passede virkelig godt sammen med deres smukke billeder.

Kunst for Alle Århus

Fangede Mette og Rikke et kort øjeblik, hvor standen ikke var proppet med mennesker. De to havde lavet et fælles billede ‘Reflection of a Poetic Mind’ til udstillingen som også er lavet i et begrænset kunstprint. Det kan købes her .

Kunst for Alle Århus

Kunst for Alle Århus

Jeg havde på forhånd småforelsket mig lidt i en af Mettes billeder, som hun havde vist lidt frem på Instagram. Da jeg så det i virkeligheden, måtte det med mig hjem. Mette tilbød at jeg kunne få det med hjem samme dag. Det blev pakket godt og forsvarligt ind, så det kunne komme sikkert med toget hjem til Odense.
Kunst for Alle Århus

Billedet ‘Escapism’ kom op at hænge med det samme, da jeg kom hjem igen sent torsdag aften. Nu skal billedvæggen bare flyttes lidt rundt så det sidder mere rigtigt blandt de andre billeder.Kunst for alle Århus

Udstillingen ‘Kunst for alle’ sluttede i går aftes. Nåede du at kigge forbi udstillingen? Måske købte du også noget med hjem?