Hæklet sweater

hæklet sweater opskrift

hæklet sweater opskriftJeg fik for nogle uger siden meldte jeg mig til at være testhækler for  Sharlene  også kendt på instagram under navnet @yippieyarnyay. Opgaven var at teste hendes opskrift på en en lækker sweater, nemlig hendes Chunky Balloon Sweater. 

hæklet sweater opskrift

Det gik ret hurtigt med at få trøjen hæklet, da det primært er hæklenål 8 der bliver brugt. Tænker at man godt kan hækle den på 2 dage når opskriften er færdigredigeret og udkommer.

Garnet til trøjen er Drops Eskimo col. 15  som er den mørkeblå. Farven er lidt svær at fange på kameraet, den er ikke så koboltblå som på billederne. Jeg forestiller mig at det er en trøje som kommer til at blive brugt meget flittigt henover vinteren.hæklet sweater opskrift

Jeg har lavet lidt ændringer i opskriften, ærmerne er blevet forlænget med en omgang og bunden er blevet forlænget med 2 omgange, så den passede til den lange krop jeg render rundt med. Sweateren er en størrelse small/medium, synes at pasformen er rigtig god henover bryst og talje. Sweateren kan ændres lige som man vil, synes det er en rigtig god opskrift med masser af muligheder for ændringer i farver, overvejer lidt om jeg skal lave en med striber. Er også begyndt på Lutter Løkker Tordentrøjen, som jeg lige skal have knækket koden på. hæklet sweater opskriftDen hæklede sweater  her består primært af stangmasker samt fastmasker i ribkanten, så opskriften er ret enkel at følge, også for en nybegynder. Nu skal trøjen bare have en hurtig opskylning, så den kan komme på og blive brugt nu hvor vinteren har meldt sin ankomst.

hæklet sweater opskrift

A couple of weeks ago, I volunteered to test this beautiful Chunky Balloon Sweater for Sharlene  (@yippieyarnyay ) The sweater is crocheted on hook no 8 (mm), it is a very fast sweater to crochet. It is my first real clothing for my self i crochet, so I’m very proud. The pattern is still being tested, but you can follow Sharlene on Instagram so you don’t miss her beautiful creations.  

8 Kommentarer

 1. pia siger:

  Er der andre steder end Instagram man kan købe opskriften, da jeg ikke er på Instagram.

  1. Sine Smed siger:

   Hej Pia
   Kan se at hun har fået oprettet en hjemmeside siden jeg skrev indlægget

   https://www.yippieyarnyay.com/voksen-opskrifter/chunky-balloon-sweater-dk

 2. Henriette siger:

  Hvor kan opskriften købes

  1. Sine Smed siger:

   Hej Henriette. Jeg har linket til Sharlenes Instagram profil først i indlægget, hvor du kan købe opskriften.

 3. Ninett Schuster siger:

  Bliver der taget ind i sidderne eller er den bare hæklet lige ned?
  Den er super flot og lækker farve

  1. Sine Smed siger:

   Hej Ninett
   Tusinde tak 🙂
   Mener at der bliver taget ind i taljen, så taljen træder mere frem.
   Hav en rigtig god weekend!

 4. Dorte siger:

  Smuk bluse du har hæklet

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Dorte. Forudser at jeg nærmest kommer til at bo i den sweater 😉

Lukket for kommentarer.