Hæklet raket til nytår

Hæklet raket, nytår, hæklet nytårsraket

Håber at I har haft en rigtig godt nytår og er kommet godt i gang med hverdagen igen.  Min kæreste og jeg var blevet inviteret til nytår i Taastrup til en stille og rolig aften sammen med 4 andre venner. Det passede os rigtig godt, nåede lige at få lavet en hæklet raket som del af værtindegaven.

Hæklet raket, nytår, hæklet nytårsraketEn time inden at vi tog afsted, nåede jeg lige at få et par billeder af den hæklede raket. Der kom lyset frem, og der var et kort ophold i regnen. Så er det bare med at udnytte situationen. Hæklet raket, nytår, hæklet nytårsraketOpskriften på denne hæklede raket kan findes hos Anne-Sofie som har bloggen Hæklet Kærlighed.
Hvad lavede I til nytår? Har I lavet nogle kreative nytårsfortsætter for 2018?

Hæklet raket, nytår, hæklet nytårsraket

2 Kommentarer

  1. Søs siger:

    Se, det er en rigtig flot raket sikke en skøn værtindegave

    1. Sine Smed siger:

      Tusinde tak Søs. 🙂

Lukket for kommentarer.