Mulepose

Mulepose torebag

Det er efterhånden ved at være noget tid siden at denne mulepose blev givet til min mor som en af hendes adventsgaver. Hun blev heldigvis meget glad for den. Der en til en mulepose mere som er til mig selv, som bare ligger klar til at blive syet.

IKEA har i øjeblikket noget rigtig flot stof med akvareleffekt, jeg faldt over dette stof ‘Nattglim‘ sidst jeg var der. Det er forholdsvis kraftig bomuldslærred og egner sig godt  til muleposer.  Min mor ønskede sig en ny totebag/mulepose. Den sidste mulepose jeg lavede til hende for 4 år siden, var slidt op, især ved stropperne. Muleposen kan ses her, det er den hvide med doily-mønsteret.Mulepose torebag

Stropperne er 25 mm nylongjord og kan blandt andet købes her. De er gode og meget slidstærke til muleposer, så der går nok nogle år inden min mor får slidt denne taske op. Inden jeg syede nylongjorden på, brændte jeg enderne på stropperne så de ikke flosser.
Mulepose torebag

Muleposen er med flad bund, det gør det noget nemmere når man skal sætte sin taske fra sig. Den næste mulepose jeg laver ,skal jeg nok vise hvordan man syr den flade bund.

Mulepose torebag

In December I gave my mother this totebag, the fabric is from IKEA and is called ‘Nattglim‘. The fabric is of good  quality and is very suitable for totebags. I have used nylon webbing for the handles of the totebag. Remember to burn the ends of the webbing so it doesn’t fray.  The nylon webbing is 25 mm and can be bought here