Julekuglegrise

DIY opskrift julekugle gris

I år her jeg fået hæklet nogle flere julekuglegrise. Var heldig at der lige faldt noget sne, så det rigtig kunne se julet ud. Krydser fingre for at der kommer mere sne her i december. Men som vejrudsigten ser ud nu, skal jeg vidst ikke gøre mig nogle store forhåbninger.

DIY opskrift julekugle gris

Får altid sådan en barnlig slags glæde når det sner (er der nogen af jer der også får det sådan?). Det hele bliver så dejlig lyst og lydene bliver dæmpet af sneen.

Opskriften på julekuglegrisene har Fasters Pind lavet. Opskriften kan findes lige her.   Jeg har ændret øjnene på grisene i forhold til original opskriften. Forleden faldt jeg over Janni, som har instagram-profilen @made_by_jalo, hun havde ændret lidt øjnene på grisene. Kunne simpelthen ikke stå for det ansigtsudtryk med den type øjne, så det måtte jeg også lige prøve af. DIY opskrift julekugle gris

Jeg havde ret store problemer med at skaffe flamingokugler i den rigtige størrelse, synes altid de er udsolgt når jeg skal bruge dem. Min kæreste spurgte om kan ikke bare skulle 3D-printe nogle i stedet, da jeg stod og ærgrede mig lidt over, at jeg ikke kunne færdiggøre julekuglerne. Takkede pænt ja tak til tilbuddet, og endte med at få en god portion plastikkugler, som jeg kunne lave hæklede julekugler af.

Hvis du er mere interesseret i nogle mere enkle og nordiske julekugler har jeg lavet en opskrift på sådan nogle lige her.

DIY opskrift julekugle gris

Vejledning og opskrift på de skønne hæklede julekugler med grisemotiv kan findes på bloggen lige her. Har hæklet en julekugle gris hvert år siden at opskriften blev udgivet. De er nemme at hækle og spreder et godt smil hos voksne og børn. Hvad mere kan man forlange? 🙂

Rigtig god jul!

4 Kommentarer

 1. Søs siger:

  Hvor er det nogle søde grise. Lækkert at kæresten kunne hjælpe med nogle plastikkugler

  1. Sine Smed siger:

   Hej Søs
   Er også så glad for at han kunne træde til, når nu jeg gerne ville i gang med projektet NU 😉

 2. Tina KH siger:

  Jeg er vild med dine smukke og kære grise:-)
  Godt lavet.
  Glædelig jul til du og dine:-)

  1. Sine Smed siger:

   Hej Tina. Tusinde tak for din sæde kommentar. Håber at du har haft en rigtig god jul 🙂

Lukket for kommentarer.