Årets adventsgaver

Indpakning adventsgaver

I år har jeg lavet adventsgaver til min kæreste, mor og lillesøster, de får adventsgaverne i stedet for en julegave. Jeg elsker at pakke gaver ind, prøver at få tillusket mig en hver lejlighed til at pakke gaver ind. I år er indpakningen blevet holdt forholdsvis simpel. Pynt og gavepapir er primært fra søstrene grene og fra Panduro Hobby.

Indpakning adventsgaver

De sorte pakker er til min kæreste, jeg kunne ikke finde ud af hvilken rækkefølge, han skulle have adventsgaverne, så han har fået lov til helt selv at vælge. Indtil videre har det fungeret ret godt.

Indpakning adventsgaver Indpakning adventsgaver

Pakkerne til min mor blev pakket ind med gavepapir fra Søstrene Grene samt grandkogle i guld som også er fra de SG.

Indpakning adventsgaver

Min søster fik disse adventsgaver. Den opmærksomme læser vil nok bemærke at der kun er 3 pakker og ikke 4, den 4 er endnu ikke blevet lavet endnu. Så den får hun først den 24. december, som heldigvis er 4. advent. Jeg har brugt nogle små stykker papir fra en blok, som jeg har foldet og klippet snefnug af. Indpakning adventsgaver

Nogle af gaverne er købt andre er hjemmelavet. Den første gave min kæreste og søster fik var et par syet hjemmesko i læder, min kæreste fik det grå par og min søster et par i bordeaux. Har lavet dem mens jeg har været i praktik hos Skindladen, og er blevet grundigt instrueret. Skal vidst også have lavet et par til mig selv.
adventsgaver

De andre pakker er ikke blevet pakket ud endnu, så venter med at vise dem frem på bloggen, da jeg ved at de kigger med.
Har du givet adventsgaver i år? Eller har du været så heldig at modtage adventsgaver?

I made some advent gifts for my boyfriend, mom and my sister instead of giving them Christmas presents this year. I love wrapping gifts, this year I kept the decorations of the gifts simple. The ornaments are from Søstrene Grene. The black presents are for my boyfriend, the ones with the golden pine ornament are for my mom and the ones with the paper snowflakes are for my sister.
Some of the presents are bought some of them are homemade. I made a pair of slippers for my boyfriend (see the last picture) and a pair of slippers for my sister in bordeaux. You might have noticed that one present for my sister is missing, it haven’t been made yet. More pictures of the presents will follow as soon as they are opened. I know they read the blog, so I will not spoil the surprise for them.

4 Kommentarer

 1. Grete Smed Melgaard siger:

  Ja hjemmeskoene er bare fantastiske,Jeg har haft 2 par
  God jul til jer begge

  1. Sine Smed siger:

   Hej Grete
   Ej hvor sjovt. Vi har en del kunder inde hvor skoene har holdt de sidste 10 år. Måtte også lige sy et par til mig selv inden at juleferien startede. Har du stadig et par af de hjemmesko?
   Håber at I har haft en rigtig god jul.
   Knus

 2. Søs siger:

  Hvor er de heldige.
  Sikke nogle flotte pakker, guldkoglerne er simpelthen så fine.
  Og hvor er det altså bare nogle flotte hjemmesko. Det er virkelig godt lavet.

  Her har mand og børn fået adventspakker. jeg elsker at hygge med indpakning og finde små ting jeg ved gør dem glade.

  1. Sine Smed siger:

   Hej Søs
   Tusinde tak! Indtil videre er de heldigvis blevet ret glade for pakkerne. Det er så fedt at ramme det de lige står og mangler.
   Det er ikke helt dårligt at være mand/barn i din familie kan jeg høre. Hvor er det skønt at høre at du deler glæden ved at pakke gaver ind. 😀

Lukket for kommentarer.