speciallavet puf

Rund puf

For nogle måneder siden fik jeg en forespørgsel en af god ven af familien på at lave en lille puf, som hun kunne have fødderne på, mens hun sad og læste. Jeg har valgt at kalde puffen for ‘Ellens Puf’.

Rund pufJeg fik min kæreste til at lasergravere et navn på et stykke læder, som jeg senere syede på puffen.

NB! Hvis der sidder nogen som kender en eller selv er dygtig til at lave skrifttyper/logoer, så skriv endelig til mig. Vil meget gerne have lavet et logo med tekst til navnet “siwal”Rund puf

Jeg går og arbejder på at lave en vejledning til, hvordan man laver den runde puf. Hvis der sidder en der skulle have mod på at lave en til sig selv. Målene på puffen kan selvfølgelig ændres til det man har behov for.

Puffen er 22 cm høj og har en diameter på 35 cm. Ellen blev heldigvis rigtig glad for puffen. Synes at det var et ret skægt projekt at lave, og var noget nemmere end jeg havde ‘frygtet’. Rund puf

I made this pouf some time ago for a good friend of the family. The height is 22 cm and the diameter is 35 cm. I have added a leather label on the side of the pouf. The label has been laser engraved with the text. In the moment I’m working on a Danish DIY on the pouf.