Hæklet skildpadde

Hæklet skildpadde opskrift

Hæklet skildpadde opskriftTil den forrige strikkecafé i Odense manglede jeg et projekt, som jeg kunne tage med. Jeg faldt over Vibe Mais opskrift på en hæklet skildpadde. Faktisk lige i øjeblikket mangler jeg faktisk hækleprojekter, hvem skulle have troet det nogensinde ville ske?!

Jeg har dog købt opskrift og garn til Tordentrøjen som Jeanette fra Lutter Idyl har lavet, så nu venter jeg bare på at garnet dukker op. Har måtte bryde mit købestop af nyt garn, jeg havde desværre ikke nok garn som passede med løbelængden i opskriften. Tips til hækleprojekter modtages meget gerne! Hæklet skildpadde opskrift

Heldigvis kunne jeg få brugt noget af mit restegarn til denne skildpadde. Jeg synes at opskriften er nem at gå til, og passer ret fint som projekt at tage med til f.eks strikkecafé.

For at den hæklede skildpadde skulle være lidt spændende at ryste, her jeg lagt to bjælder inde i maven på den. Da jeg startede op på den hæklede skildpadde i strikkeklubben, var der en af kvinderne som annoncerede, at hun venter barn i det nye år. Så hvad er så bedre end at den skønne blå skildpadde kan blive givet videre til hendes barn. Den kommende mor blev heldigvis glad for skildpadden.

Jeg har lavet en lille ændring i opskriften, jeg har hæklet skildpadden på hæklenål 3, da jeg hækler ret løst

Hvis du er interesseret i selv at hækle en skildpadde kan opskriften findes lige herHæklet skildpadde opskrift

2 Kommentarer

  1. Dorte siger:

    Sød Skildpadde

    1. Sine Smed siger:

      Mange tak Dorte!

Lukket for kommentarer.