Nye greb i kernelæder

DIY Lædergreb skab køkken

Dette indlæg omkring nye greb i kernelæder har været et godt stykke tid undervejs, jeg synes at jeg får lavet en masse kreative ting og projekter for tiden. Nogle gange trækker det desværre lidt tænder ud at sidde ved computeren i mange timer for at redigere billeder og skrive tekst til indlæggene. Det er også en af grundene til at der nogle gange er lidt længere pauser i blogindlæggene.  Men har brugt en stor del af dagen i dag på at tage billeder, og få skrevet en masse indlæg, så de er klar til at blive udgivet.

Sidste år lavede jeg disse greb til mine klædeskabe. De har fået noget mere patina nu og er blevet dejlig gyldne i farven.

Greb i kernelæder diy

I starten af september lavede jeg nogle andre greb. Denne gang er de bare i cognacfarvet kernelæder. Fremgangsmåden og målene på grebene er de samme som i vejledningen, som jeg lavede til mit klædeskab.DIY Lædergreb skab køkken

Den eneste forskel er at grebene her bliver bukket let, så der er en løkke og der kun bliver brugt en enkelt skrue. Husk først at smøre læderet grundigt ind i læderfedt, lad det trække i nogle minutter inden du tørrer det overskydende fedt af. Derefter bukkes lædergrebene forsigtigt, så der ikke kommer sprækker, og skruen sættes igennem remmen.DIY Lædergreb skab køkkenKernelæderet er fra Skindladen, hvor jeg startede i praktik i starten af september. Nyder virkelig hver en dag jeg er der, laver mange forskellige opgaver som spænder alt fra udskæring af læder, til møbelpolstring og til produktudvikling.

Hvis ikke man orker selv at skære læderet i remme, kan man købe dem udskåret, eller man kan købe greb som er klar til montering, hvis ikke man har overskuddet/værktøjet til selv at lave nogle.

DIY Lædergreb skab køkken

Grebene her er alle til køkkenskuffer, det lange greb er til en skydedør. Det er en ret nem og hurtig måde at få fornyet sit køkken eller sine klædeskabe på.