Hæklet Markvejtaske

Hæklet totbag Markvejtaske

Hæklet totbag Markvejtaske I juli måned var jeg så heldig at vinde opskriften til Cecilies Markvejtaske. Cecilie, som står bag Knitable.me, har designet mange flotte opskrifter, primært indenfor strik. Går stadig og tager tilløb til at begynde at strikke tøj, er nok lidt for pivet, da hækling for mig er mere “trygt”. Men en eller anden dag, så bliver der taget hul på de større strikkeprojekter, skal vidst bare have et lille skub i den rigtige retning.

Marvejtasken har været hæklet færdig længe, dog ville jeg helst have læder stropper på i stedet for de hæklede som i opskriften. Skulle ‘bare lige’ finde de helt rigtige stropper, fandt nogle med noget patina og fejl som egentligt var blevet kasseret hos Skindladen. Fik øvet mig på at kantfarve kernelæder, det er noget sværere at gøre, når det er naturfarvet kernelæder, da man kan se de steder man kommer til at ramme forkert med det farven. Først slibes kanterne på stropperne, derefter kommes der noget flydende farve på, til sidst poleres kanterne op sammen med hård voks. Det kræver lige noget øvelse, men det var sjovt at få prøvet af.

Jeg har nittet stropperne fast på tasken, jeg har sat et stykke skind på indersiden af tasken, så nitterne ikke falder ud gennem maskerne på tasken.

Hæklet totbag Markvejtaske

Hæklet totbag Markvejtaske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du har fået mod på at hækle en markvejtaske kan opskriften skaffes her

Billederne blev taget nede ved havnen i Odense, der er så mange flotte gamle bygninger som er lidt forfaldne. Vejret var også helt eksemplarisk, når man tænker på, at vi lige er gået ind i oktober måned.

Hæklet totbag Markvejtaske

2 Kommentarer

 1. Birgit Folkersen siger:

  Hey Sine
  Inspireret af din opskrift har jeg hæklet en badeværelsesmåtte, som jeg synes er blevet rigtig god.
  Jeg hæklede med dobbelt 8/4 bomuldsgarn og nål 3,5 med restgarn til striber og en passende mørk bundfarve, som jeg købte til formålet

  1. Sine Smed siger:

   Hej Birgit.
   Hvor er det bare dejligt at høre at du kunne bruge bademåtten som inspiration til dine garnrester.

Lukket for kommentarer.