Bryllupsgave forklædt som bryllupskage

bryllupsgave inspiration

Intet bryllup uden gave. Det smukke bryllup jeg var med til i starten af måneden var bestemt ingen undtagelse. Her er mit bud på en lidt anderledes bryllupsgave, som skiller sig ud fra mængden.

Jeg skulle bruge 3 æsker i 3 størrelser, helst i hvid. Så æskerne er (dyrt!) indkøbt fra Panduro Hobby, synes slet ikke at pris og kvalitet hænger sammen. Æskerne var meget ujævne og lågene var svære at få af og på. Hvis kvaliteten havde været lige så god som dem i Søstrene Grene, havde der slet ikke været noget problem. Så hvis jeg skal lave en lignende gave næste gang, så bliver de købt hos Søstrene Grene og bliver derefter malet.bryllupsgave inspiration

De tre æsker blev limet ovenpå hinanden, så det lignede en bryllupskage. Topfiguren tegnede jeg først i hånden, og fik derefter min kæreste til at tegne det i et CAD-program, så det kunne 3D-printes i en flot dueblå farve. På det øverste låg skar jeg et lille hul i midten så topfiguren kunne sidde fast.

Bryllupsgave inspiration

For at matche den blå dresscode til brylluppet, skulle pynten på pakken selvfølgelig også være blå. De blå blomster er pressede hortensiablomster, mens de hvide blomster er nogle jeg har lavet i crepepapir. Har først lavet en lille cirkel i crepepapir, hvorefter jeg har limet et blad på adgangen oven på cirklen. De to typer blomster har fået malet en prik eller 3 midten med sølvfarvet akrylmaling. De grønne blade er også i crepepapir, som jeg har malet med akvarel.
bryllupsgave inspiration

Da gaven var blevet pyntet, var der en enkelt hvid blomst tilovers, den kom på kortet til bryllupsgaven. Jeg klippede en cirkel ud i karton og lavede et hul yderst i kanten, hvor der kunne kunne et blåt bånd i. Der blev bundet en knude på båndet, så kortet kunne sidde fast på pakken (løftede det nederste låg og lagde knuden ind i æsken og lukkede låget igen)
bryllupsgave inspiration

Min bryllupsgave til brudeparret var inddelt i 3 dele, med en seddel i hver æske. På hver af de 3 sedler var der et gavekort med hjælp til haven til deres hus. Nu venter vi bare på at foråret kommer igen, så haven kan blive fornyet med en masse nye blomster.
bryllupsgave inspiration

Hvis man ikke er så meget for at lave havearbejde, kan et andet forslag til gaverne i de tre æsker for eksempel være gavekort til oplevelser, som brudeparret kan opleve i sammen. Hvis man køber fysiske ting, kan man altid vælge nogle større æsker, hvor gaven kan være i. Hvis du har nogle andre bud på, hvad man kan komme i de 3 æsker, så kom gerne med dine idéer, så andre måske kan blive inspireret til hvad de skal give i deres næste bryllupsgave.

bryllupsgave inspiration

2 Kommentarer

  1. Matilde siger:

    Meget fin og yndig gave! I foråret var jeg til et bryllup, hvor jeg på vegne af en vennegruppe havde lavet en ‘exploding box’ https://youtu.be/6B3mdq0lX1wc . Jeg kunne godt se for mig, at man kan genbruge nogle elementer fra en sådan, i æskerne.
    Kh Matilde

    1. Sine Smed siger:

      Tusinde tak Matilde. Kendte faktisk ikke til exploding box. Men sikke mange pæne og inspirerende muligheder der er. Det skal jeg helt sikkert undersøge nærmere. Tak for introduktionen.

Lukket for kommentarer.