Et gavekort til oplevelser

Gaveindpakning gavekort

Lige et lille pip fra min forsømte blog, der har været en lang pause pga. at jeg fik pådraget mig en rigtig grim omgang virus i juni måned, hvor min stemme forsvandt fuldstændig, og energien var helt væk. Når der ikke engang er energi til at sidde og hækle i sofaen, så ved man, at det er helt galt… Derefter var der bare en lang periode hvor min inspiration og idéer var helt væk. Det er heldigvis alt sammen kommet tilbage. Hvis du har lyst til at kigge med i de projekter, jeg er i gang med nu, skal du være hjertelig velkommen til at kigge med ovre på min instagramprofil (@sinesmed), hvor jeg i øjeblikket er ved at hækle en pung med geometrisk mønster samt sy en kimono. Det er så dejlig en følelse når idéerne kommer piblende tilbage. Der kommer billeder på bloggen, så snart at de er færdige.

Her i dag skal jeg til 30 års fødselsdag hos en af mine rigtige gode veninder, hun ønskede sig en del oplevelser. Så fandt på to oplevelser hun kunne vælge imellem, en i København og en i Odense. Begge oplevelser involverer selvfølgelig en masse kage! Gaveindpakning gavekort

Jeg har brugt Microsoft Publisher til at lave gavekortene, og har taget logoerne fra de steder i oplevelserne, og sat ind i bunden af gavekortet. Papiret er  fra Tiger, hvor jeg har printet på den hvide bagside, så det flotte print kan pynte, når man åbner æsken.

Gavekortene er blevet lagt i en klar akrylæske med låg. Jeg opdager selvfølgelig nu hvor gaven er pakket ind, og er klar til at blive afleveret, at der skulle have været byttet om på B & A, så det er gavekort A eller B. Pyt, mon ikke at gaven vækker glæde alligevel.

Gaveindpakning gavekort

Håber at I får en rigtig god weekend!