Pescno keramik

Pescno Keramik

Pescno KeramikI sidste uge var jeg på kort visit i Århus, da min kæreste havde møde i byen om tirsdagen. Vi fik blandt andet set noget af Aros udstillingen The Garden om mandagen. Vi nåede desværre ikke ind på Aros  da de havde lukket, så vi gik langs standvejen og kiggede på de forskellige kunstværker langs kysten. Der var en del spøjse kunstværker, men også ret flot lavet. Om tirsdagen osede jeg rundt inde i centrum ind til at min kæreste sluttede sit møde.

Udover at besøge diverse butikker i Århus centrum, Art de Voss er blandt andet en af de butikker jeg skal forbi hver gang, jeg er i Århus. En anden butik, som også står på min besøgsrunde, når jeg er i Århus er Interiør Fabrikken. Jeg sluttede min tur i Århus af med et par timer i butikken, og snakkede med Pernille (Pescno) som ejer butikken.

Jeg har længe gået set mig lun på noget af Pernilles/Pescno’s keramik, især hendes vægpotter. Det er helt bestemt ikke den sidste jeg køber, håber på at der snart bliver lavet nogle flere, så de kan komme med mig hjem og bo. Vægpotten passede helt perfekt ind i hullerne på mit armeringsjern, jeg har hængende på væggen i spisestuen. Har ikke kunne finde nogle s-kroge, der var færdiglavede og havde den rette størrelse til armeringsjernet, så måtte jeg selv i gang med at lave nogle til min nye vægpotte.Pescno Keramik

Udover vægpotten kom der også en lille porcelænskop med hjem i med den flotteste glasur. Selv kæresten var vild med dem, så det kunne ikke være meget bedre.

Hvis I har lyst til at få besked om, når jeg har udgivet et blogindlæg skal I være velkomne til at følge med på min Facebook side eller på min instagramkonto. Der lægger jeg indlæg og billeder op hver gang der sker noget nyt. Nogle gange bliver der også lagt billeder op, som ikke når bloggen. Pescno Keramik