Fødselsdagskort med akvarel

Akvarel DIY

Akvarel DIYForleden var jeg på et kort visit i Århus med min kæreste, og intet visit i Århus uden at komme forbi Interiør Fabrikken. Pernille (også kendt under navnet Pescno) havde nemlig vagt den dag, jeg kom forbi butikken. Hun var i gang med at forberede en masse fødselsdagstilbud til dagen efter, da jeg ikke havde mulighed for at komme dagen efter, måtte hun i stedet have fødselsdagskortet dagen før sin fødselsdag.

Går i øjeblikket og sender meget lange blikke efter Maja Rose Valbjørns flotte akvarelbilleder på instagram, går og sparer op til det helt ‘rigtige’ billede kommer. Hvis ikke I kender hendes flotte landskaber, er det klart et besøg værd.  Det var da også hos hende jeg fik min inspiration fra til dette fødselsdagskort med akvarel.

Akvarel DIY

Jeg har brugt akvarelmaling på tube fra Søstrene Grene, synes egentligt at det fungerer ok. Jeg har primært brugt ‘pans’, som er blokke med akvarel. Med akvarellen fra Søstrene Grene fortyndede jeg først akvarelmalingen, derefter gjorde jeg området, hvor jeg gerne ville have farve, vådt. Dryppede derefter akvarellen ned på det våde område, blandede lidt andre farver også og dryppede dem på kortet. Efter akvarel-malingen var tør, tegnede jeg motiverne på kortet med en vandfast tusch.

Opskriften på rombetæppet som på sofaen i baggrunden, er et Pernille har lavet opskriften på. Du kan se flere billeder af rombetæppet her samt link til opskriften.

Endte med at købe to ting i butikken da jeg var på besøg. Viser dem frem på bloggen inden så længe.

Akvarel DIY