Den lille samling af pulsvarmere

hæklede pulsvarmere

hæklede pulsvarmere

Min søster ønskede sig også et par pulsvarmere, så måtte jeg i gang med at hækle et par mere. Kom til at købe nogle ekstra farver, da jeg var nede i Tante Grøn i Odense, da garnet udgår er det jo bare om at slå til, mens der stadig er lidt farver at vælge imellem.

hæklede pulsvarmere

De første par uger i april var så skønne og dejligt lune, at der var pulsvarmerne egentligt lidt for varme at gå med, men det er som om at vejret i påsken og efter påsken ændrede temperaturen sig markant og mindede mere om koldt efterår end forår. Så der blev pulsvarmerne taget i brug igen. Mønsteret er ret vanedannende at lave, jeg har brugt det i flere forskellige sammenhænge. Har blandt andet lavet karklude, håndklæder og flere forskellige pulsvarmere blandt andet i bomuld.

Det blå par er til min søster, de grå og gule er til mig selv. Der var lige en god rest Engleuld tilbage fra det blå par pulsvarmere, så der blev lige til et pandebånd også. opskriften kommer på bloggen så snart pandebåndet er færdigt.

hæklede pulsvarmere