Ny indflytter i mit planteterrarium

3D print plante terrarium

 

3D print plante terrarium
Har længe gået og ledt efter den helt rigtige figur, til at komme i mit planteterrarium. Forleden faldt jeg over denne skønne ræv på Thingiverse, er ret vild med det kantede udtryk ræven har, man kan måske sige at den har et snert af origami over sig. Valget af farve til ræven stod mellem at printe den i hvid, transparerent eller selvlysende. Jeg endte med den selvlysende. Jeg skal stadig lige vænne mig til, at vi har fået en 3D-printer indenfor døren herhjemme, især at jeg bare kan lave de fleste idéer selv.

Ræven er blevet skalleret ned til 5 cm, så den kunne sidde på den store sten i vasen og kigge ud over planterne. Min kæreste er efterhånden blevet rimelig ferm til at tegne figurer i CAD-programmerne, så jeg tegner på papir og han kan som regel tegne det over i programmet. Det er længe siden jeg lærte at bruge SolidWorks (som også er et 3D program), men er så rusten i det at jeg ikke længere kan nøjes med et genopfriskningskursus. Så er det godt at min kæreste har mod på at tegne mine skøre idéer. Hvis du går med nogle tanker om at få printet nogle af dine idéer i plast, så kan du sende en forespørgsel på din idé her.

3D print plante terrarium

I øjeblikket har jeg en lille succulent og en kaktus i vasen, men overvejer lidt om jeg snart skal komme nogle andre planter i. F.eks lave noget lignede som jeg lavede for 2 år siden, bare med en bedre plantesammensætning. Mos og husløg var ikke en god kombination. Men kunne godt tænke mig et planteterrarium med regnskovstema. 3D print plante terrarium

Tror min kaktus er ved at dø, jeg er bare ikke særlig god til kaktusser, kommer til at vande dem for meget, når jeg husker at vande dem. Skal til at holde øje med små langsomtvoksende planter, som godt kan lide et fugtigt miljø i vasen. Foreslag udover mos modtages meget gerne.

3D print plante terrarium

5 Kommentarer

 1. Camilla Rune siger:

  Hejsa, kan man mon købe sådan en fin røv hos dig?
  Kh Camilla

  Camillarune@outlook.com

  1. Camilla Rune siger:

   Ej sorry. Ræv for pokker da… Tihi

   1. Sine Smed siger:

    genial kommentar. Kan lige høre min bedre halvdel om han vil printe sådan en mere. Så vender jeg lige tilbage

 2. Tine siger:

  Den er virkelig fin, den lille ræv. 🙂 Herhjemme står den klassiske båd på Amagerhylden – jeg tænker på min fætter og det magiske ved 3D-printning, hver gang jeg ser på den. 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Tine. Mikkel har også fået printet en båd herhjemme i hver farve 😉

Lukket for kommentarer.