Gaveindpakning med drone

Gaveindpakning drone inspiration

Her i går var min kæreste og jeg på Sjælland for at fejre en af min kærestes barndomsvenner, som lige har afsluttet sin PhD omkring droner. Hvad var så mere oplagt end, at pakke gaven ind med en lille drone på toppen med tilhørende kort.

Gaveindpakning drone inspirationJeg har bare brugt hvad der nu lige lå i gemmerne (det efterhånden ret store lager af karton og gavepapir), landingsbanen er f.eks en rest gavepapir, som jeg har tegnet striber på med en hvid Posca tusch.Gaveindpakning drone inspiration

Kortet blev til en controller til dronen. Jeg har primært brugt rester af karton dog med undtagelse af et stykke plast fra 3D-printeren som lige blev skåret til og sat på med dobbeltklæbende tape. Jeg kunne ikke selv tegne “skærmen” på controlleren, så måtte få den printet ud fra nettet. Skumtape/klæbepuder bliver primært brugt indenfor scrapbooking hvor man gerne vil opnå en 3D-effekt. De fleste af knapperne er blevet sat på med klæbepuder eller dobbeltklæbende tape, du kan få det i f.eks Panduro Hobby, Normal /Tiger eller i andre lignende hobbybutikker.Gaveindpakning drone

Dronen på toppen af pakken er printet på min kærestes 3D-printer (hvis man skulle få lyst til at få 3D-printet sin idé, kan du klikke her for at læse mere om mulighederne). Det tog vidst ikke mere end ti minutter at få den printet. Man kan tage den af pakken og kaste rundt med dronen som et papirfly.

Gaveindpakning drone inspiration

Jeg har brugt en cirkeludstanser og en hulmaskine til at lave de runde knapper med, jeg har sat cirklerne på med skumtape, så de fik lidt højde. Resten af knapperne og baggrundene har jeg skåret ud med enten en skalpel eller med en patchworkkniv.

Synes det er lidt af en fest at pakke gaver ind. Hvis du er på instagram, og du også elsker at pakke gaver ind, kan det anbefales at følge Nanna Nøregaard, som laver de mest fantastiske gaver.

Yesterday my boyfriend and I celebrated one of his childhood friends who had finished his PhD in drones. I really like giftwrapping, so I made a drone theme for the present and card. I have used a some of my cardbord scraps and some leftover giftwrapping paper. The drone on the top of the present, has my boyfriend printed on his 3D-printer.

4 Kommentarer

 1. Anette siger:

  wow
  elsker personlige og gennemtænkte indpakninger

  1. Sine Smed siger:

   Tak Anette! Elsker at pakke gaver ind! Dejligt at du synes om min indpakning 🙂

 2. Tine siger:

  Det er bare SÅ sejt, Sine! Er sikker på den faldt i god jord, det er imponerende godt lavet. 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Tine. Gaven blev modtaget med stor glæde og masser af smil 🙂

Lukket for kommentarer.