Nyt hæklet håndklæde

 Jeg mangler en del håndklæder herhjemme til køkkenet, hvad er så bedre end, at få det kombineret med at få brugt alle de bomuldsrester, der bare ligger på ‘lageret’.

For meget længe siden hæklede jeg mit harlekintæppe (find opskrift her). Jeg fik en del garnrester tilovers fra tæppet, en del af dem blev hæklet til dette stribede håndklæde. Det måler 33 x 45 cm og er hæklet med 60 halvstangmasker i bredden med hæklenål 3 mm. Garnet er fra Søstrene Grene.

Jeg har netop færdiggjort et andet håndklæde, det er bare strikket med trekantmønster. Det bliver vist frem så snart, at jeg får hæftet enderne. Derudover er der også gang i en masse hæklede karklude, som min mor og søster har bestilt en god stak klude. Så der er nok mindre projekter at se til.

Long time ago I made this  Harlekin blanket, since then I have had a lot of scraps of yarn lying around. Some of the leftover yarn was used for this stribed towel. I really need some more towels for my kitchen, so in the moment I have a small production of various types of knitted and crocheted kitchen towels. I have just finished a knitted towel with a triangular pattern. I will show some pictures of it very soon.