Garnkits til udlån

Den 31. januar afleverede jeg mine hækle- og strikkeprøver til Odense Hovedbibliotek, en dejlig afslutning på en ret lærerig periode. Der er prøver til et hækle- og et strikkekit, som man kan låne med hjem fra bibliotektet. Der er masser af lækkert materiale og værktøj i de to kits. Jeg har linket nederst i indlægget til, hvordan man får fat i de to kits.

 

I de to kits er der krydsnøgleapparat, en del spændende bøger med opskrifter, teknikker og inspiration, der er hækle/strikkeprøver, så man kan se og mærke de forskellige teksturer. Der er et hæfte med links til forskellige blogs og links til videoer, så man kan lære nye teknikker. Der er desuden også diverse hæklenåle/strikkepinde samt garnholdere. Der ligger en garnpose i hver af de to kits, hvor man bruge noget af det garn der er i, eller donere noget af det garn, man har som alligevel ikke bliver brugt.

Synes det har været en ret sjov oplevelse at være med i, det gav lidt af et kick at se det færdige resultat.

De to garnkits er en del af konceptet Bæredygtigt Bibliotek. Hvis du er interesseret så kan hæklekittet og strikkekittet kan lånes fra hjemmesiden og afhentes på Odense Hovedbibliotek. Derudover findes der også en masse andre kits, man kan få lov til at låne med hjem, du kan se listen her.