Hæklede pulsvarmere

Jeg havde i et stykke tid gået og luret op Sidsel Sangilds smukke hæklede pulsvarmere. Da jeg købte opskriften, ville jeg bare i gang med det samme, på trods af at jeg hverken havde det rigtige garn eller hæklenål til projektet.


Jeg har hæklet i bomuldsgarn fra Søstrene Grene på nål nr 3, i stedet for hæklenål nr 3,5. Hvilket har betydet at jeg har måttet justere opskriften en lille smule, men det har fungeret ganske udmærket, og de sidder som de skal.

Jeg skal helt sikkert have lavet nogle i noget lækkert blødt alpakka garn.

Hvis du også har lyst til at købe Sidsels opskrift kan det gøres lige her på Ravelry eller i hendes webshop. Har dog en lille tilføjelse, når de skal hækles sammen er der er fejl i opskriften, der skal stå 15 masker og ikke 25 masker.

For some time I have been looking at a pattern on wrist warmers from Sidsel Sangild. I bought the pattern, and decided to start at once, despite that I did not have the right size of crochet needle or the’right’ yarn. So I had to add some modifications. I have used ordenary cotton yarn for the project, next time I plan to use some Alpacca instead. 


If you feel like making a pair you can buy the pattern on Ravelry or in her webshop.

 

6 Kommentarer

 1. De er bare så fine, er helt vild med den turkise farve

  1. Sine Smed siger:

   kunne heller ikke lade det stakkels garnnøgle være i Søstrene Grene, så det måtte jo med hjem.

 2. De er rigtig fine, og mønsteret kan jeg rigtig godt lide!

  Det er altså skønt, når man får spontan lyst til at lave noget specifikt!

  1. Sine Smed siger:

   nogle gange kan det kun gå for langsomt med at komme i gang med en ny opskrift. Jeg skal helt sikkert have lavet mig et par mere.

 3. Bella siger:

  Hvor er de flotte, og flot farve! Kh. Bella

  1. Sine Smed siger:

   tak Bella, De er også blevet brugt meget flittigt her på det sidste.

Lukket for kommentarer.