Ompolstring af sofa

Jeg købte for ca et år siden denne sofa, mildt sagt så trængte den virkelig til en kærlig hånd. Har ikke taget tid på hvor lang tid det har taget at få slebet sofaen ned og få den renset for tidens skidt og fedt. Havde meget længe gået og været forelsket i denne model, så da den endelig dukkede op til en overkommelig pris, så måtte jeg jo slå til.
Der var gummigjorde på den oprindeligt, men da det meget hurtigt løber op, hvis man skal købe nye, så valgte jeg at sætte net på i stedet. Gummigjordene bliver desuden også meget hurtigt møre. 
 I stedet for købte jeg noget koldskum, som var tykkere end de hynder, der en gang havde hørt til sofaen. Jeg fik skåret skummet til, så det passede til sofaen og fik afrundet hjørnerne på skummet.
 I tirsdags blev en endelig færdig med at sy betrækket til hynderne, skummet til hynderne har været klar siden november sidste år. Det er SÅ lækkert, at have færdiggjort sofaen, har allerede tilbragt mange timer i sofaen sammen med mine hæklerier. 
Stoffet er fra Stof&Stil og er Dralon petrol med vandafvisende teflon, selvom det er 100% acryl, så føles det ikke sådan. Jeg er normalt meget hys’ med at det helst skal være i bomuld/hør eller uld, når jeg polstrer møbler. Men jeg kunne ikke stå for denne farve, stoffet er utroligt blødt også. Så må det holde så længe det kan.
 Farven har været utrolig svær at fange med kameraet, så her er den “rigtige” farve

8 Kommentarer

 1. Karina Viki siger:

  Hvor ser det godt ud 😉 Du er simpelthen så sej til det der 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Wauw, tak Karina. Tak for al din ros.

 2. Hvor er den blevet flot, ser super godt ud 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak søde Joan. Den er også blevet brugt virkelig flittigt.

 3. Anne-Mette siger:

  Hvor er den blevet flot! Du er bare sej til det der møbelpolstring. Håber virkelig du forfølger den drøm. Knus AM

  1. Sine Smed siger:

   Tak Anne-Mette, jeg mangler dog stadig en læreplads før at jeg kan fortsætte som møbelpolstrer. Smat lige at blive fri fra stress 🙂

 4. Bella siger:

  Hej Sine. Jeg kan godt forstå din forelskelse — sikke et fint møbel! Det er en vellykket forvandling! 🙂
  Kh. Bella

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak for de søde ord Bella.

Lukket for kommentarer.