Bryllupsgave

Indpakning Bryllup
Var til bryllup for nogle weekender siden, tænkte at gaven fra min søster og jeg skulle peppes lidt op. Så jeg fik lavet en æske udfra denne vejledning dog med nogle småjusteringer, da mit papir var kvadratisk
Jeg har brugt et designark fra panduro Hobby med perlemorseffekt, en rest tapet og satinbånd til en sløjfe. Jeg er selv ret tilfreds med gaveæsken og det tilhørende kort.
Hav en god søndag.
Indpakning BryllupIndpakning Bryllup
Indpakning Bryllup
A couple og weekends ago I attended to a wedding, with me I bought this gift. I have made the giftbox from this tutorial. I have modified the measurements because my paper was squared instead of A4 size. 

The cardbord and ribbon is from Panduro Hobby, the paper with the lace, is from my wall paper book.
I really like the result with the matching card. 
Indpakning Bryllup

2 Kommentarer

  1. Karina Viki siger:

    Så smukt og enkelt 🙂

    1. Sine Smed siger:

      Tak Karina. Synes tit det er ret svært at holde sig til det enkle.

Lukket for kommentarer.