Blickfang messen

I går aftes fik jeg internettet tilbage efter at have været afskåret fra omverdenen siden torsdag. Eller det passer ikke helt, jeg havde egentligt min mobil til at tage det værste af internet abstinenserne. Men det er ikke det det skal handle om.

Jeg var til Blickfang messen i Øksnehallen i fredags. Midt i al flyttekaoset bestemte jeg mig for at tage min søster under armen og tage ind og besøge messen.

Smart som jeg nu er valgte jeg selvfølgelig at glemme mit kamera. DOH! 

Så jeg lånte min søsters smartphone, da den tager væsentligt bedre billeder end min mobil (det siger lidt om kvaliteten af kameraet på min mobil).
Men derfor skal I ikke snydes for et lille indblik fra Blickfang messen.
Vi var et smut forbi finske Latimeria.  Jeg elsker når naturen er en del af designet, især når det drejer sig om træer og blade, så er jeg helt solgt.

 Jeg var også en lille smut forbi Finders Keepers standen hvor blandt andet Christina fra kreavilla/ Decovilla havde nogle af sine flotte kobberlysestager.
Et andet sted som også havde kobber lysestager hos Ellinor Ericsson. Bare i en hængende version. 

 

Kunne ikke helt lade være med at smile af denne poster. Kunstneren bag posteren hedder Klam

  Ellers faldt jeg lidt (læs: meget!) for Ladyfingers‘ flotte og enkle smykker.

  

 Ellers var jeg også lige en smut forbi Tina (fra Paradisco Productions) og hendes skønne billeder. Jeg var lidt tarvelig at tage billeder af Tina mens hun stod og snakkede med min søster, fik desværre fanget hende med et lidt betuttet ansigtsutryk, på trods af at hun smilede hele tiden.
Du kan se flere af hendes billeder lige her.
Jeg stod lidt tilbage med en flad fornemmelse da jeg forlod markedet. Har lidt svært ved at sætte en finger på hvad det var. Men entréprisen var i hvertfald for høj (95 kr) synes jeg, havde heldigvis nogle 2-for-1 billetter. Med mindre der sker noget helt vildt, så tror jeg ikke at jeg kommer igen næste år.

16 Kommentarer

 1. Leth.It.Be. siger:

  Jeg er så ærgelig over at jeg ikke kom afsted, det ser fantastisk ud! Forstår godt du faldt for smykkerne 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tja, jeg ville ikke have været ked af det hvis ikke jeg var kommet afsted. Så ekstraordinært var det heller ikke, selv der var mange flotte ting i mellem.

 2. Emilie siger:

  Iha, det ser da ellers ud til at have været et interessant marked, men jeg synes da også umiddelbart, at entréprisen lyder til at være alt for høj. Det kunne i al fald sagtens afholde mig fra at dukke op.

  1. Sine Smed siger:

   I forhold til størrelsen på messen, synes jeg også at prisen var sat for høj. Men det var nu meget hyggeligt.

 3. Sidse siger:

  Aij, der er visse ting jeg går glip af, når jeg ikke kigger mig omkring. Øksnehallen, der kunne jeg da godt have brugt en masse tid. Hende der Tina er godt nok spændende, altså hendes billeder.

  1. Sine Smed siger:

   Ellers kommer der til at være en masse julemarkeder her i december som nok er lidt i samme stil. Hvis du kommer forbi nørrebro, synes jeg helt bestemt at du skal kigge forbi Tinas værksted. Hun er super flink!

 4. Jamen altså, hvilket skønt pusterum fra flytteriet. Ahh alle de flotte ting, det er altid spændende at møde alle de kreative menneske og se deres kreationer på nært hold – Håber det går godt med flytteriet og udpakningen, en dejlig aften til dig:-)

  1. Sine Smed siger:

   Det var dejligt at tænke på noget andet end flytningen for en kort periode. Tror måske at jeg bare ikke var helt gearet til messen. Men der var da mange flotte ting i blandt.

 5. Nola siger:

  Som skrevet før var jeg der også kort og gik derfra med samme fornemmelse som dig. Der var helt sikkert super gode geniale ting, gennemtænkt design! Men der var desværre også den anden side! Jeg kender Blickfang her i Zürich og havde nok regnet med at det havde været bare lidt størrer og fuld af lidt flere guldkorn.

  1. Sine Smed siger:

   Jeg ved ikke om jeg generelt bare har for store forventninger til diverse messer, synes næsten altid jeg er lidt skuffet når jeg går derfra.

 6. Kan oplyse at plakaten er laves af Klam (og var ret populær).

  Ærgerligt du gik der fra med en lidt flad fornemmelse, men ja 95 kr i indgang er også meget, den slap jeg jo heldigvis for.

  1. Sine Smed siger:

   Tak Christina. Det retter jeg lige.
   Tror måske jeg havde fået lidt mere ud af det hvis ikke jeg havde været så kvæstet ovenpå en kommende flytning. Men er glad for at du havde en rigtig god oplevelse med messen

 7. Christina siger:

  Kan nu vældig godt lide salatsættet øverst – men jeg giver dig ret, hvis det er så dyrt at komme ind, så skal det også været rigtig godt og inspirerende – ellers gider man ikke igen.
  Kh Christina

  1. Sine Smed siger:

   Jeg er glad for at jeg havde nogle rabat billetter, ellers havde jeg nok ikke taget derind. Men der var nogle spændende ting ind i mellem, tror måske bare ikke jeg havde energien til at være på messe.

 8. Ej, hvor ser det godt ud! Jeg var ellers i København, men vi kunne ikke lige få det til at gå op med børn osv… nu fortryder jeg jo!

  1. Sine Smed siger:

   Tja, efter min mening synes jeg ikke at du gik glip af noget specielt. Måske er det bare mig. Men jeg håber du havde en dejlig dag i København på trods af at du ikke nåede forbi messen.

Lukket for kommentarer.