Streetart: Nørrebro

Jeg har fået samlet mig en lille bunke af billeder af forskellige typer street art fra Nørrebro
I have gathered some street art pictures from Nørrebro, Copenhagen.

Nørrebros Rundel
En lille “dino” ved Nørrebros Rundel
A “tiny” Dino at Nørrebros Rundel
Café Louise

 Fundet ved Café Louise
Found at Café Louise

 Synes den var lidt sjov. Plakaten er fundet på Griffenfeldsgade
A funny poster with a reference to “Olsen Banden/ The Olsen Gang” found at Griffenfeldsgade.

Nørrebrogade

Tejn
Her er endnu en af Tejns smukke figurer. Denne står ved Dronning Louises bro. Hvis du vil se flere af dem kan du klikke lige her 
By the way som nogle måske så på min instagram i går. Så har jeg fået nøglerne til vores nye lejlighed. Så hele weekenden kommer til at stå på flytning fra 5. sal til en anden lejlighed på 4. sal. Så der bliver virkelig trænet nogle lægmuskler her i weekenden. 
Jeg har gået og været noget rastløs de sidste par dage, jeg plejer som regel at sidde og nørkle med noget kreativt om aftenen. Men det har været pakket ned siden torsdag. Så så snart at flytningen er overstået skal de kreative gen stimuleres igen.

Here is another beautiful sculpture made by Tejn. You can see more of them here

By the way, yesterday we got the keys to our new appartment. We are moving this weekend from the 5th floor to antoher appartment on 4th floor. I am counting on having really sore legs on Sunday. 
All my stuff has been in moving boxes since thursday. I am really missing to chrochet and fold origami figures.  

8 Kommentarer

 1. A + K = ♥ siger:

  Gode billeder 😀 Jeg har de sidste 7 år afholdt årets sommerferie på Nørrebro i Kbh – der er virkelig altid så meget fint streetart i gaderne.

  – Anne

  1. Sine Smed siger:

   Det var da et anderledes sted at holde sommerferie , men det lyder vildt spændende!. Plejer du at lave noget specielt så, når du er der ?

 2. Dér var den fine ølmand! Han kommer nok også på min blog en dag. Det er virkelig nogle skønne ting du har fundet. Den første lille fyr er også virkelig sød. Tillykke med den nye lejlighed!

  1. Sine Smed siger:

   Synes virkelig at de er sjove de små mænd med citaterne. Jeg har også et billede af en ved sdr. Boulevard ( tror indlægget hedder noget med metro kunst ) Tak for det Tine, du må lige komme forbi en dag.

 3. Bella siger:

  God flytning!
  Kh. Bella

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Bella. Vi flyttede stort set det hele i dag, så sidder nu i lænestolen helt udmattet 🙂 så står den på udpakning i morgen. Håber at du får en god aften.

 4. Signe siger:

  Hvor er det nogle skønne steder du har fundet. Det er så skønt at åbne øjnene lidt op, når man færdes i sin dagligdag. Så kan man opdage nogle fine ting.

  1. Sine Smed siger:

   Tak, Elsker at gå og finde små finurlige ting når jeg går tur. Tænkte at der sikkert var andre der gerne ville have et lille indblik i de flotte kunstværker der er rundt omkring i byen.

Lukket for kommentarer.