Metrokunst #1

Billederne her er fra metrobyggeriet ved Københavns hovedbanegård. Tog dem da min søster og jeg var på fotoudstilling i Øksnehallen. Er virkelig vild med at man frit kan dekorere de grønne mure omkring metrobyggeriet. Synes virkelig at der er mange flotte kunstværker. 
Har I været rundt og kigge på noget af det? Og er der noget af det der kan anbefales at tage et smut forbi?All around in Copenhagen there are these green walls covering up the construction sites of the new metro .  I really love the idea of you can decorate the walls if you like to. There are a lot of beautiful artworks, I found these at Copenhagen Central Station when my sister and I went to see the National Geographic foto exhibition 

11 Kommentarer

 1. Ser super godt ud, det gør vores byer kønnere :o)

  1. Sine Smed siger:

   Ja ik'. Elsker street art (når det ikke bare er de der grimme tags)

 2. Ja, det vil være fedt at lave før/efter billeder. Det der blivr lavet i weekenden kommer til at være der det næste år, og der kommer omkring 40 kunstnere forbi i weekenden, så det bliver rigtigt fedt at være en del af – jeps – projektet gik igennem så vi skal lave børnemonster!

  1. Sine Smed siger:

   Så er der blevet taget billeder af de fleste af kunstværkerne i dag på sønder boulevard. De skal lige redigeres, og så kommer de på bloggen over nogle omgange. Glæder mig til at se hvad i får lavet.

  2. Det er blevet super fint synes jeg – sådan forholdene taget i betragtning ;-). Glæder mig til at se de andre, da jeg slet ikke nåede rundt om hegnet…

  3. Sine Smed siger:

   Det regnede lidt her i weekenden. Jeg har taget en masse billeder af området omkring sønder boulevard før der blev lavet nye malerier. Så må vi se hvornår jeg kommer forbi igen og tager de næste billeder. Har lige et hold billeder mere som kommer på bloggen inden alt for længe.
   Fik du taget billeder af processen?

  4. Jeps – og de kommer på i morgen.

 3. JAAA. Kom forbi i weekenden omkring Sdr Boulevard. Der vil være smukificering/live udsmykning fra lørdag kl 11 (tror jeg nok) og jeg skal være med til at lave en del af hegnet sammen med en kunstner og forhåbentligt en masse børn (hvis vores last minute forslag går igennem selvfølgelig…)

  1. Sine Smed siger:

   Har desværre ikke mulighed for at komme forbi her i weekenden. Jeg har taget en del billeder derfra (dog kun på min mobil) Så regner med at tage derind i dag eller i morgen. Så jeg kan få taget nogle billeder i bedre kvalitet.
   Ellers må jeg jo lige tage derind igen en gang i næste uge for at se hvad I har fået lavet.

 4. SÅ FEDT ! – elsker denne form for kunst. Tak for billederne 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Er også virkelig glad for at metroselsskabet har givet lov til at dekorere murene. Det giver noget mere liv.

Lukket for kommentarer.