På besøg hos Stinne Holm

I går var jeg på besøg hos Stinne Holms værksted . Fik snakket en lille smule med Stinne om sit arbejde, og om hvordan hun fik startet sit lille værksted. Hvis du vil læse lidt om atmosfæren i værkstedet, så har Julia (The Vintage Hausfrau) lavet et lille interview med Stinne. Uh der var mange flotte smykker, dog kom jeg kun hjem med en ting. 

Yesterday I went to the shop of Stinne Holm. We talked about her work and how she started her shop. If you want to learn a bit more about Stinne you can visit the Vintage Hausfrau, she have made an (Danish) interview with her.
There were a lot of beautiful jewellery, but I only returned with one thing. 

 Med mig hjem fik jeg disse skønheder. Jeg fik ørestikkerne “Moving Forward” af min mor i fødselsdagsgave, synes de passer meget ret godt til den situation jeg er i lige i øjeblikket. Men det går da heldigvis fremad, jeg er begyndt at blive klogere på mig selv, så jeg når at sige fra inden jeg bliver syg igen. 

Hav en dejlig dag.

I got these beauties. I  bought the earrings called “Moving Forward” by my mother as a birthday present. They seem to fit very well to the situation I’m in at the moment.  But I am moving forward, I am starting to know my limits. 

Have a lovely day

4 Kommentarer

 1. Savila siger:

  Hvor er de øreringe dog lækre! 🙂

  1. Sine Smed siger:

   De har også siddet i ørene lige siden jeg købte dem.

 2. Sikke en dejlig gave du har fået:)

  1. Sine Smed siger:

   Jeg er virkelig også glad for dem.

Lukket for kommentarer.