Harlekin tæppe

Jeg er begyndt på et nyt rombetæppe. Kan ikke helt lade være med at have et langtidsprojekt liggende.
Jeg har faktisk allerede hæklet alle lapperne, så nu mangler jeg bare at sy lapperne sammen

Jeg har som udgangspunkt brugt samme opskrift som til mit andet tæppe, som Pernille (Pescno) har lavet opskriften på. Dog har jeg ændret i opskriften, da jeg synes at man fik lidt skæve romber, jeg skal bare lige have skrevet opskriften ren, så kommer den på bloggen en gang i denne måned.

Har I nogle forslag til andre langtidsprojekter jeg kan gå i krig med?

Så lige ved et tilfælde at min blog fyldte to år i går. Synes godt nok at tiden flyver afsted.

I have started on a new rombus blanket. Actually I have already havde all the rhombusses, so now I just need to stitch them together. 


I have almost used the same pattern as I dis on my other blanket as Pernille (Pescno) has the pattern for. I have changed the pattern a bit, because I got a bit skewed rhombuses. The pattern will appear on the blog this month. 


Do you have any suggestions on crochet projects which take a long time? I kind of need a project I can make when I have some spare time. 


I saw by coincidence that by blog turned 2 years ago. Time really flies. 24 Kommentarer

 1. fridaspeach siger:

  Har du skrevet opskriften på romberne ren? 🙂

  Venter i spænding!

  /Frida
  http://fridaspeach.wordpress.com/

  1. Sine Smed siger:

   Hej Frida. Opskriften kommer på fredag.
   Havde lige lidt billeder og småting der skulle gøres færdige.

 2. Det lyder perfekt! 🙂

 3. Glæder mig til at få opskriften! Jeg har selv prøvet mig frem, men mine passer ikke sammen og bliver også skæve – så det ser jeg frem til 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Opskriften er næsten ved at være færdig. Der mangler lige at blive uploadet de sidste par billeder til vejledningen.

 4. Anonym siger:

  Hejsa, du skriver du har ændret lidt i opskriften, da de ellers blev lidt skæve, hva har du gjort? Jeg er nemlig selv gået igang med er tæppe, er dog temmelig nybegynder, men det er da altid rart med nogle fif:)
  Og hvor er det bare en super fin blog du har:)

  Hilsen Lea.

  1. Sine Smed siger:

   Hej Lea
   Jeg udvider bare i starten og i slutningen af rækken til at starte med, og laver en række kun med fastmasker, for så at udvide igen. Men jeg skriver opskriften når jeg har fået syet tæppet færdig.
   Tak for din søde kommentar.
   – Sine

 5. Åh det ser super lækkert ud, rigtig flotte farver! Tillykke med bloggens 1 års fødselsdag, vifter lige med flaget:-) Hvad med et patchwork sengetæppe som et andet langtids projekt. Har selv fået lavet 3 styks… og det var så det. Har lovet mig selv, at det ikke sker igen, er super dårlig til at have store ting liggende:-) Ha en dejlig aften.

  1. Sine Smed siger:

   Jeg har også overvejet det med patchwork. Så må tæppet næsten blive til et strandtæppe, for har snart ikke plads til flere tæpper indendørs. 😉 De hober sig op.
   Hehe, er du helt sikker på at du ikke falder i "tæppe-fælden" igen? 😉

 6. Emilie siger:

  Lækkert med nyt tæppe.
  Jeg er ikke selv så god til langtidsprojekter, da jeg ikke rigtig har tålmodigheden til det, men ellers kunne du jo hækle dig noget andet stort med en meget lille str. hæklenål?
  Bliver spændende at se det færdige tæppe.

  1. Sine Smed siger:

   Jeg bruger det meget til at beskæftige mine hænder når jeg sidder stille. Jeg har det med at blive meget rastløs hvis jeg sidder stille for længe. Men jo man kunne sagtens lave noget med en meget mindre hæklenål. Tak for idéen.

 7. Glæder mig til at se det færdige resultat :o)

  1. Sine Smed siger:

   Der går nok ikke så lang tid før det er færdigt. Har ikke andre små projekter lige i øjeblikket.

 8. Det ser rigtigt fint ud – og langtidsprojekter er altid nemme at finde 🙂
  Hvad med et patchworktæppe, som håndsyes ? Det tager "100 År" 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Det var måske ikke en helt dårlig idé. Det kan være min søster vil være aftager til mit næste projekt. tænkte 3 tæpper herhjemme er mere end rigeligt. Mange tak for idéen.

 9. Helena siger:

  Ser virkelig spændende ud og er sikker på det ok skal bive flot. Hvad med at give dig i kast med broderi, har selv og gør det stadig haft stor fornøjelse med det. Hvis du har lyst kan du se lidt af det, jeg har broderet i sin tid min blog.

  1. Sine Smed siger:

   Hej Helena. Jeg har allerede givet mig i kast med broderi. Det er bare aldrig noget der har set dagens lys på bloggen. Er lige inde i en periode hvor det er hækling og syning der er spændende. Men mon ikke broderiet kommer tilbage når det bliver lidt koldere i vejret. Jeg smutter lige ind på din blog og ser om der ikke skulle være noget inspiration til kommende projekter.

  2. Helena siger:

   Hej igen. Mine broderier kan du finde under etiketter Mine broderier ellers i venstre sidebar ligge de også. Håber du finder dem, og ellers skriv endelig igen.

  3. Sine Smed siger:

   Tak, har åbenbart overset det da jeg kiggede på ikonerne ude til venstre.

  4. Helena siger:

   Billederne var mærkelig nok forsvundet, men har lige siddet og opladet samtlige billeder, så nu skulle de gerne være der.

 10. Simone siger:

  Virkelig smukt. Glæder mig til at se hvor stort det mon skal være? 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Hej Simone. Tusinde tak.
   Som udgangspunkt har jeg bestemt at det skal være 150x 75 (tror jeg, at jeg fik regnet mig frem til)

 11. Flotte farver og det går da fint fremad.
  Ser frem til jeg får tid til at kreere igen 😉
  /Nuller

  1. Sine Smed siger:

   Det går faktisk overraskende hurtigt at få syet sammen. Det bliver dejligt at blive færdig med specialet, hva? 😉

Lukket for kommentarer.