Det farlige udsalg

Det er farligt at arbejde i Panduro Hobby. Der er lige startet 70% udsalg, kom hjem med dette stof i mandags.

It is dangerous to work in Panduro Hobby . The sale with 70% off has just started. I bought this fabric last Monday.

Det mønstrede stof skal bruges til et par lange løse bukser og et par shorts. Har ikke kunne finde nogle shorts jeg kunne lide( synes alle shorts er sindsygt korte lige i øjeblikket). Kunne virkelig godt tænke mig nogle shorts som gik til lige over knæet, de er bare umulige at opstøve, når jeg så finder nogle som nogenlunde ligner dem jeg gerne vil have. Så sidder de rigtig dårligt omkring livet. Er der andre der har samme problem?

Det grønne stof er til nogle pudeprojekter, var ret vild med farven. Så det måtte også lige en tur hjem. Stoffet med fuglene, regner jeg med bliver til et hækleetui eller to. 

I have planned to use the pink fabric with the pattern for some loose fitting pants and a pair of shorts. I just can’t seem to find a pair of shorts which fits me. So now I have dicided to  sew a pair on my own.


The green fabric is for some new pillow cases. I really liked the colour, so I couldn’t help it. The fabric with the birds, I plan to sew a sleeve for my crochet needles. 

10 Kommentarer

 1. Ja det er svært ikke at lade sig rive med af udsalgene. Er spændt på at se dine færdige kreationer 😉

  1. Sine Smed siger:

   Jeg er også spændt på at se om tøjet bliver som jeg har i tankerne.

 2. Elsker udsalg, måske derfor jeg har så meget på lager :o)
  Glæder mig til at se de færdige kreationer.

  1. Sine Smed siger:

   Hej Isa. Hvad med at holde en krea-aften med nogle veninder med nogle af de udsalgsting du har liggende på lager?
   Glæder mig til at komme i gang med at sy igen, tror det kommer igen når det bliver lidt koldere udenfor.
   Hav en dejlig aften.

 3. Dejligt med sådan en besparelse på sådan nogle flotte metervarer:-). Glæder mig til at se resultatet, når du har tryllet med det:-).

  1. Sine Smed siger:

   kunne heller ikke lade dem være. Håber på snart at kunne starte på nye syprojekter. Afsluttede resten af dem i går.

 4. Herligt med udsalg og 70% er meget at spare 🙂
  Jeg har for lidt siden været i Panduro, men sparede "kun" 50%
  God weekend

  1. Sine Smed siger:

   Ja, det er dejligt. Tilda stof er desværre ikke helt billigt. Så dine fine kup fra Panduro på din blog forleden.

 5. Jeg er helt enig med dine shorts-tanker. Har også ledt meget længe efter et par, der ikke sidder helt oppe ved numsen, men det er nærmest umuligt. Har kun gået i nederdele og kjoler denne sommer, men ville virkelig gerne have et par anstændige shorts til mit arbejde. Pænt stof!

  1. Sine Smed siger:

   Jeg har også givet op mht til at finde nogle shorts.

Lukket for kommentarer.