Neon Dots

Har kunnet se rundt omkring her i blogland at mange har været i Søstrene Grene efter neonklistermærker. Jeg blev fristet, så jeg måtte lige en tur i søstrene i går inden jeg mødte ind på arbejde. Blev ret overrasket over hvor mange klistermærker der egentligt var i sådan en pakke. Der er 10 ark pr. pakke og hver pakke koster 5 kr. Så kan økonomien også lige være med.

Regner med at skulle bruge mine klistermærker til prismærker til mine produkter. Ellers kommer der nok også lige nogle neon prikker på nogle af de kommende fødselsdagsgaver.
Har du også købt nogle eller er du ved at være træt af neon?

These neon dots have appeared all around the danish blogs these days. So yesterday I went to Søstrene Grene  just before work. I found these four types, there are 10 sheets in each pack. It is much more than I could hope for. 
I am planning to use the stickers for price tags on my products and for birthday gifts.

10 Kommentarer

 1. Jeg har endnu ikke været i SG, men har set at flere her i blogland har købt dem. JEG VIL OGSÅ! Men dejligt at se at de stadig fås.
  Er på INGEN måde træt af neon;)

  1. Sine Smed siger:

   Krydser fingre for at du når at købe nogle før de er væk.

 2. Frk. Hansen siger:

  Jeg er faktisk ved at være mæt! Meen alligevel slæbte jeg en ret stor stak med hjem fra SG her den anden dag 😉 Det var jo så billigt det slet ikke var en mulighed at lade vær' 🙂 De større dots havde de dog ikke i min lokale Søstrene grenen.. øv. De da ellers fine!
  Hav en skøn dag

  1. Sine Smed siger:

   Jeg synes bare de passede virkelig godt i størrelsen som små prismærker. Men synes også at det var svært at holde sig tilbage når det var så billigt.

 3. Har kun købt en enkelt pakke, men har også stadig en del liggende fra et andet raid. Er måske ikke så meget til neondots, som jeg troede jeg var…

  1. Sine Smed siger:

   Øv, du kunne evt. komme en masse af dem på en pakke, så de kan blive brugt.

 4. Anne-Mette siger:

  Du er bestemt ikke den eneste. Min kæreste så lidt forkert ud i hovedet, da jeg kom hjem med julelys i øjnene og masse af neon-dots i tasken. Og ja – jeg er også imponeret over, at der er 10 ark i hver pakke!

  1. Sine Smed siger:

   Der er så meget de ikke forstår de mænd.

 5. Tina siger:

  Neon er stadig et KÆMPE hot hos mig. Og ups – "kom til" at hamstre 22 pakker…. så har jeg vist også til en evighed 😉

  1. Sine Smed siger:

   Haha, jeg måtte også lægge en del af pakkerne tilbage. Glæder mig til at se hvad du får ud af dine klistermærker.

Lukket for kommentarer.