På fotoudstilling

Min søster og jeg var på fotoudstilling i går i Øksnehallen. National Geographic har 125 års jubilæum og har derfor en udstilling med deres mest kendte billeder. Udstillingen løber til den 28. juli, så man skal have lidt fart på hvis man skal nå det. 
My sister and I went to see the National Geographic 125th anniversary foto exhibition  in Copenhagen. They showed their most famous fotos throughout the years. The exhibition runs until the 28th of juli, so you better hurry if you want to see it. 
Efter vi havde set ca. halvdelen af udstillingen var jeg virkelig træt. Min søster fulgte trop kort tid efter. For selv om billederne er flotte, var der utrolig mange tekstbokse der også skulle læses for at billederne gav lidt mere mening. Belysningen var ikke særlig god, så vi opgav til sidst at læse om billederne.
Efter at have siddet og restitueret på en af sofaerne, begyndte jeg at tage lidt anderledes billeder.

I was totally drained for energy after we had looked at half of the pictures. Eventhough the pictures were really beautiful, there were a lot of text boxes you should read to get a deeper understading of the pictures. The ligthing was very bad, so I rested for a few minutes at one of the soft couches.
Then I got up and began to take some more pictures of the stuff surrounding me instead of the pictures.  
Min søster var helt færdig og lå helt udsplattet på en af de mange brikse. Der blev næsten ikke gloet da vi begge lå og var helt kvæstet. Tosserne på tur i københavn.


My sister got tired as well and crashed on the couch. People did almost not stare.
Bagefter spiste vi frokost på Café Apropos på halmtorvet. Maden var okay, bare lidt kedelig i det. Vi blev også glemt en del gange. Men vi havde det sjovt alligevel. Caféen havde lavet en væg af gamle vinkasser, som jeg var helt vild med.

After the exhibition we went to Café Apropos at Halmtorvet. The food were okay but pretty boring. I think we were forgotten by the waiters a few times. But we had fun anyways. The café had a really beautiful wall made of old wine boxes. 
 Hav en dejlig weekend!
Have a wonderful weekend!