I Sveriges idyl

Der var dømt lutter idyl i Sverige i denne uge. Kæresten og jeg  tog af sted til sverige i tirsdags og tog hjem igen fredag. Vejret kunne man ikke klage over.
Vi tog toget fra København H til Halmstad. Super fed stationsbygning, tror også den var spritny. Der var meget nemt at finde ud af hvilke busser man skulle med samt hvor de holdte. Der manglede i hvertfald ikke noget.

Last week me and my boyfriend went to Sweden from Tuesday to Friday. The weather was lovely. We took the train from Copenhagen Central Station to Halmstad Station. I think they had just finished renewing the station, it was really easy to find your bus compared to the Danish stations.  

Om aftenen var der 60 års fødselsdag, som blev holdt i en gammel svensk landsbyskole.

In the evening there were birthday party. The lady who invited us to Sweden turned 60 years. The party were held at an old Swedish school. 

Fødselaren der havde den gamle skole, havde valgt at beholde alle tingene i samme stil som da skolen fungererede. Der var blandt andet kortet over tavlen over Afrika er fra 1927.
The lady who invited us had kept the school as close as possible to the original style of the school. The map above the black board was from 1927. 

Dagene efter stod  den på afslapning, blandt andet kanotur, bål og brætspil.

We went canoeing  played board games and started a little campfire in the days after the birthday party

Jeg kan stadig godt mærke at min krop stadig er ramt af stress, det med at være sammen med så mange mennesker udmatter mig stadig utrolig meget. Jeg havde virkelig svært ved at få varmen om aftenen. Samt da vi skulle hjem med toget, kunne jeg pludselig ikke huske vi havde været på Malmø station, og det på trods af at vi lige var kørt derfra for 2 minutter siden og snakket om at vi holdte i Malmø. Ret skæmmende, men det plejer at være ret normalt, når jeg har været lidt presset i nogle dage. Så som man siger, ude godt hjemme bedst? Mit hoved har det i hvertfald sådan.

Hvad med jer, har I været på ferie?

I can still feel that my body is still suffering from stress, to be with a lot of people in more than one day completely drains my energy. I had a hard time getting the warm at night. 
When we sat in the train home, I couldn’t remember that we just drove by Malmö station 2 minutes after we left the station, despite that we held at the station in 5 minutes and talked about it.This is common if I have been  together with a lot of people in more then one day. My head is happy to be home again. 


What about you, have you been on any vacation?