nyt mobilcover

Tog et par hæklesager med da vi skulle til Sverige, skulle have noget at fordrive tiden med på den 3,5 times lange transport til Torup. Så jeg fandt opskriften til et nyt mobil cover hos Lutter idyl. Det gamle cover jeg havde sang på sidste vers.

I took some chrochet projects with me to Sweden. The trip to sweden took around 3,5 hours, so I needed something to do while I was sitting in the train. 
I found the tutorial at Lutter idyl.

Dog lavede jeg lidt om i opskriften, da jeg ikke har en Iphone. Samt at jeg brugte alm. bomuldsgarn i stedet for merceriseret jeg brugte denne opskrift.
Du kan finde Jeanettes opskrift her og her

I made some changes to the original recipe. One; I don’t have an Iphone, and two; I used ordinary cotton  instead of mercerized cotton. I used this recipe here (it’s in Danish)
You can find Jeanettes recipe here and here. 

Næste gang må jeg nok hellere finde noget merceriseret bomuldsgarn så det kan holde lidt længere end garnet fra Søstrene Grene.

Next time I plan to use som mercerized cotton instead to keep the result last longer. 

4 Kommentarer

 1. Åh Signe hvor er den flot! Og en rigtig god beskæftigelse til din kreative hænder. Håber du nyder sommeren, ha en smuk aften:-)

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Mette for din søde kommentar.

 2. Tara siger:

  Den er rigtig fin! Jeg har hørt at merceriseret garn ikke skulle være så godt for miljøet, så måske er det meget godt kun at lave det med det, når man er helt sikker på opskriften 🙂

  1. Sine Smed siger:

   der bliver ihvertfald brugt en del kemikalier, når garnet skal merceriseres. Men der er fordele og ulemper ved at bruge det.

Lukket for kommentarer.