Gaver og indpakning #2

I mandags var jeg til fødselsdag. Hun ønskede sig nogle hobbymaterialer, som hun kunne have med når hun skal have et semester i Boston. Jeg havde denne iskasse som passede ret godt i størrelsen. Jeg klippede noget af papiret ud i stykker, så det passede til kassen, derefter fik det en tur med noget tapetklister.

Last Monday I went to a birthday party. She had wished for some crafting materials she could bring with her to Boston. I had an empty card board box where the size fitted to the gift. I cut out some gift wrapping paper and gave it some wallpaper paste.

Et lille før-billede
Here is a picture of how the box looked before:

I kassen var der blandt andet noget broderi-tilbehør. Jeg syede også et lille net til hende som hun evt kan brodere på.

In the box where embroidery materials and a tote bag I sewed. I was thinking that she could do some embroidery on it if she like. 

Nettet kan vendes som humøret passer.

You can turn the tote bag inside out to change the colour.

Husk forresten min giveaway på et valgfrit pudebetræk. 

2 Kommentarer

  1. Jamen altså din boks er så lækker! Papiret er vildt flot. Sikken en heldig veninde – Indkøbsnettet er super fedt og kan vendes endda, det er GENIALT! Håber du nyder en smuk uge!

    1. Sine Smed siger:

      Årh tusinde tak Mette. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige. Rødmer helt.

Lukket for kommentarer.