Gaver og indpakning

Jeg var også til en anden fødselsdag den samme lørdag som denne. Denne gang var det en af mine veinder jeg kender fra Uni. Hun havde tidligere givet udtryk for at hun gerne ville have en af mine penalhuse, så det fik hun. Ved at hun har en forkærlighed overfor 50’er stilen

I went to another birthday the same Saturday as this one. This time I was my good friend from University. I know she loves the 50’s, so I made her one of my clutches / pencil cases.     

Her er indpakningen
Here is the wrapping

 Og en lille sidste indpakningsinspiration. Vi skal til 60-års fødselsdag i morgen. Så har købt en bog og pakket den lidt ind. Var ikke helt tilfreds med indpakningspapiret, som de havde hos boghandleren. Så er det jo godt, at jeg har alt muligt til indpakning derhjemme. Man er vel ikke samler for ingenting.

And another gift; we are going to a birthday at a lady who turns 60 this week. So we bought a book, I wasn’t pleased with the gift wrapping paper they had in the book store, so I wrapped it up my self.   

NB: jeg har opdateret siden “DIY”,så burde det være lidt nemmere at danne sig et hurtigere overblik over mine vejledninger.

Oh, by the way. I have updated the page “DIY“, so come and look if you like. 

2 Kommentarer

  1. Super smukke gaver og er helt vild med penalhuset, stoffet er helt vildt lækkert, sikken en heldig veninde 🙂 skøn DIY oversigt, så overskueligt. Håber du nyder ugen og har tid til at nyde det dejlige vejr 🙂

    1. Sine Smed siger:

      Tusinde tak for din søde kommenentar Mette. Du kan tro at jeg får nydt det gode vejr. Hav en dejlig dag.

Lukket for kommentarer.