Baaah

Jeg lavede dette får i påsken, da jeg besøgte min søster i påsken. Hun havde en masse garn som jeg måtte få. I blandt alle garnnøglerne lå en nøgle med noget beigefarvet garn som var meget ujævnt spundet. Der var ikke super meget tilbage af det. Synes garnet mindede lidt om et får. Så der var ikke langt fra tanke til handling.

Fåret fungerer desuden også som dørstopper, da der er fyldt lidt ris i maven og benene på den.

Hav en rigtig god weekend!

NB: Hov glemte helt at sige at, der er 50 % udsalg på udvalgte stoffer og Tilda ting i Panduro Hobby lige i øjeblikket.

I made this sheep in the Easter holidays at my sister’s apartment  She had a lot of yarn that she wanted to give me. I found some funny looking yarn which reminded me of a sheep. So I began crochet a sheep, which also can be used as a door stop. I have filled the body and legs with pudding rice. 


Have a splendid weekend!2 Kommentarer

  1. Neeej, hvor er den bare sød! Super dejlig måde at bruge garnet på, og dejlig idé som dørstopper! Ha en rigtig smuk weekend tak for din smukke idé!

    1. Sine Smed siger:

      Tusinde tak Mette. Håber du har haft en god weekend

Lukket for kommentarer.